دبیر اجرایی سومین همایش ملی فناوری سلامت گفت: امسال سومین همایش ملی فناوری سلامت برگزار میشود که سال پیش در کنار همایش فن بازار ملی سلامت نیز برگزار شد که امسال به دلیل تغییر در برنامهها فن بازار ملی سلامت را در کنار این همایش نخواهیم داشت.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین رضایی زاده، رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر اجرایی سومین همایش ملی فناوری سلامت در نشست خبری که عصر امروز در این دانشگاه برگزار شد به تشریح برنامههای همایش پرداخت و گفت: امسال سومین همایش ملی فناوری سلامت برگزار میشود که سال پیش در کنار همایش فن بازار ملی سلامت نیز برگزار شد که امسال به دلیل تغییر در برنامهها فن بازار ملی سلامت را در کنار این همایش نخواهیم داشت.
وی افزود: این همایش ۲۲ آبان ماه در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار میشود که روز قبل از همایش یعنی یکشنبه مسابقه راه حل دانشجویی را برگزار میکنیم. در این مسابقه یکی از معضلات عمده را بین گروههای هفته نفره دانشجویان مطرح میکنیم که دانشجویان باید با همفکری راهکارهای لازم را بررسی کنند. عصر روز یکشنبه جلسهای برای داوری تشکیل میشود که داور این مسابقه کارآفرینان برتر هستند و در اختتامیه همایش به طرحها و ایدههای برتر جوایزی اهدا میشود.
رضایی زاده با اشاره به شعار همایش ملی فناوری سلامت گفت: شعار دانشگاه نسل سوم اشتغال و تولید دانش بنیان برای این همایش انتخاب شده چرا که دانشگاه نسل سوم دانشگاه کارآفرین است و ارتباط بین دانشگاه و صنعت ایجاد میشود در حالی که در دانشگاه نسل دوم دانشگاه تنها متولی تولید علم و پژوهش است حال آنکه تعداد خیلی محدودی از دانشگاههای تهران در نسل سوم دانشگاهها وارد شده اند.
وی تصریح کرد: این همایش دارای دو نشست اصلی است که در نشست اول به ظرفیتهای برنامه ششم توسعه میپردازیم و ظرفیت هایی که در حوزه ایجاد ارتباط بین دانشگاه و صنعت وجود دارد بررسی میشود. دکتر مخبر دزفولی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، علی نوبخت حقیقی رئیس کمیسین بهداشت مجلس، علی کبریایی زاده رئیس مرکز تحقیقات مدیریت و اقتصاد دارو و محمود بیگلر معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی ایران در این نشست به سخنرانی میپردازند.
دبیر اجرایی سومین همایش ملی فناوری سلامت با اشاره به برگزاری نشست دوم در این همایش گفت: نشست دوم به فرصتها و چالشهای صادرات محصولات دانش بنیان میپردازد که برای کیفیت بهتر این نشست از پروفسور کیم مدیر عامل یک شرکت بین المللی، سعید سرکار رئیس ستاد ویژه فناوری نانو معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور و دکتر چیت ساز و عدالتیان اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی برای سخنرانی دعوت کرده ایم.
وی در پاسخ به این سوال که چرا فن بازار امسال در کنار این همایش برگزار نمیشود گفت: به دلیل تغییرات مدیریتی در وزارتخانه امسال قرار بود که این همایش توسط دو دانشگاه علوم پزشکی تهران و ایران با هم برگزار شود، اما به دلیل اینکه این هماهنگی انجام نشد بنا شد تا همایش را برگزار کنیم و در هفته پژوهش رونمایی از محصولات جدید و فن بازار ملی سلامت را داشته باشیم.
رضایی زاده بیان داشت: همچنین نشست تجاری سازی فرآوردهها و مکمل طب سنتی نیز برگزار میشود و طرحهای پژوهشی که توانسته اند جذب منابع مالی از صنعت داشته باشند به صورت گرنت پژوهشی جایزه دریافت میکنند. جوایز دیگر این همایش برای پتنت بین المللی تجاری سازی شده صادر کننده برتر میباشد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: ارائه ردیف بودجه مستقل برای طرحهای پژوهشی مرتبط با صنعت یکی از فعالیت هایی است که در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار میشود با توجه به سقف بودجه محدودی که داریم برای طرح هایی که بتوانند امتیاز لازم را اخذ کنند دانشگاه تا سقف صد میلیون حمایت از طرحها را خواهد داشت.