آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۵۲۸۳

عربستان از اتباع خود خواست بسرعت خاک لبنان را ترک کنند

عربستان از اتباع خود در لبنان خواست تا بسرعت خاک این کشور را ترک کنند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، خبرگزاری رسمی عربستان (واس) روزپنجشنبه به نقل از منبعی در وزارت امور خارجه این کشور اعلام کرد: عربستان از اتباع خود در لبنان می‌خواهد که در سریع‌ترین زمان ممکن خاک این کشور را ترک کنند.
بنابر این گزارش، عربستان همچنین به اتباع خود توصیه کرده است که از سفر به لبنان پرهیز کنند.
پیش از این بحرین به اتباع خود اعلام کرده بود که خاک لبنان را ترک و از سفر به این کشورخوداری کنند.
این اطلاعیه عربستان در حالی است که روز شنبه گذشته سعد الحریری در اقدامی غیر منتظره و غیرمتعارف از عربستان واز طریق شبکه سعودی العربیه استعفای خود را نخست وزیری لبنان اعلام کرد.
این استعفای از پیش اعلام نشده و غیر رسمی و بدون مشورت با محافل داخلی لبنان و حتی اطلاع نزدیکان الحریری در یک هفته گذشته موجی از ابهامات را در این کشور بهمراه داشته است.
بیشتر لبنانی‌ها معتقدند الحریری تحت فشار‌ها و تهدیدهای سعودی مجبور به استعفا شده و هم اکنون در عربستان در بازداشت و یا اقامت اجباری بسر می‌برد.
لبنانی‌ها از برخی کشورهای منطقه و جهان خواسته اند تا برای فراهم شدن امکان بازگشت الحریری از عربستان به لبنان تلاش کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار