کد خبر:۶۴۶۵۱۲
در جلسه علنی صبح امروز مجلس

ترکیب جدید شورای عالی آموزش و تربیت فنی، حرفه‌ای و مهارتی مشخص شد

ترکیب شورای عالی آموزش و تربیت فنی، حرفه‌ای و مهارتی مشخص شد.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (چهارشنبه ۲۴ پارلمان) طرح نظام جامع آموزش فنی، حرفه‌ای و مهارتی را که از سوی شورای نگهبان به مجلس اعاده شده بود اصلاح کردند.

بر اساس مصوبه جدید مجلس رکن اول نظام مذکور که در بند یک ماده ۵ طرح برشمرده است به شورای عالی آموزش و تربیت فنی، حرفه‌ای و مهارتی تغییر یافت.

همچنین ماده ۶ طرح نظام جامع آموزش و تربیت فنی، حرفه‌ای و مهارتی نیز جهت رفع ایرادات شورای نگهبان اصلاح شد.

بر این اساس شورای عالی آموزش و تربیت فنی، حرفه‌ای و مهارتی به عنوان نهاد ملی به ریاست معاون اول رئیس جمهور بدون ایجاد تشکیلاتی جدید با نقش سیاست‌گذاری در چارچوب اسناد بالادستی، برنامه‌ریزی کلان، تنظیم‌گری، تضمین کیفیت، طراحی و نظارت در اجرای نظام صلاحیت حرفه‌ای و نظارت بر آموزش و تربیت فنی، حرفه‌ای و مهارتی تشکیل خواهد شد که معاون اول رئیس جمهور به عنوان رئیس، وزیر آموزش و پرورش، وزیر علوم، وزیر رفاه، وزیر صنعت، وزیر جهاد، وزیر ارشاد، وزیر بهداشت، رئیس سازمان برنامه و بودجه، یک نفر از اعضای کمیسیون آموزش و یک نفر از اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس به عنوان عضو ناظر، رئیس اتاق تعاون ایران، رئیس اتاق بازرگانی، رئیس اتاق اصناف (بدون حق رأی) و سه نفر از متخصصان و صاحبنظران در آموزش و تربیت فنی، حرفه‌ای و مهارتی بدون بازار کار بدون حق رأی اعضای این شورا را تشکیل می‌دهند.

بر اساس تبصره یک مصوبه امروز مجلس افراد موضوع متخصصان و صاحبنظران عضو در شورای عالی آموزش و تربیت فنی، حرفه‌ای و مهارتی به پیشنهاد دبیرخانه شورای عالی و تصویب اکثریت اعضای دارای حق رأی انتخاب و با حکم معاون اول رئیس جمهور برای مدت ۴ سال منصوب می‌شوند و انتخاب مجدد آنان بلامانع است.

همچنین بر اساس تبصره‌های ۲ و ۳ این طرح دبیرخانه شورای مذکور در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مستقر خواهد بود و دبیر آن که فاقد حق رأی است از سوی معاون اول رئیس جمهور منصوب می‌شوند؛ همچنین سایر وزرا حسب مورد به دعوت رئیس شورا بدون حق رأی در آن حضور می‌یابند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار