آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۷۴۲۶

لاوروف: کانال‌های آشتی ملی در سوریه را گسترش می‌دهیم

وزیر خارجه روسیه تصریح کرد: ما برای گسترش کانال‌های آشتی ملی در سوریه تلاش می‌کنیم.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از الیوم السابع، سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه در کنفرانس خبری با همتای خود از جمهوری آذربایجان در باکو تصریح کرد: ما پاره‌ای از ایده‌ها را برای نشست سران روسیه، ایران و ترکیه برای حل و فصل مسالمت آمیز مساله سوریه آماده کرده‌ایم.

وی گفت: این ایده‌ها در نشست روسای جمهور روسیه، ایران و ترکیه مطرح خواهد شد.

سرگئی لاوروف خاطرنشان کرد: ما برای گسترش کانال‌های آشتی ملی در سوریه تلاش می‌کنیم.

لاوروف مکانیزم تحقیقات پیرامون استفاده از سلاح‌های شیمیایی در سوریه را "رفتار شرم آور" توصیف کرد؛ چراکه این مکانیزم متکی به اطلاعات سازمان‌های غیردولتی است که غالباً این سازمان‌ها مرتبط با تروریست‌ها هستند.

وی خاطرنشان کرد: این مکانیزم به صورت شرم آوری رفتار کرده است، چراکه به جای آنکه بازرسان خود را به مکان‌هایی بفرستد که از آنجا گزارش‌هایی مبنی بر استفاده از مواد شیمیایی منتشر شده است، تن‌ها به فایل‌های ویدئویی استناد کرده و به صحنه‌های تلویزیونی بسنده کرده است که این فایل‌ها را سازمان‌های غیردولتی ارائه داده بودند که گمان می‌رود با تندرو‌ها و حتی با تروریست‌ها مرتبط باشند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار