فیلم سینمایی «یتیم خانه ایران» به کارگردانی ابوالقاسم طالبی، به همت ایرانیان مقیم لندن و بخش بین الملل جشنواره مردمی فیلم عمار، در ایمپریال کالج این شهر به نمایش درآمد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ فیلم سینمایی «یتیم خانه ایران» به کارگردانی ابوالقاسم طالبی، به همت ایرانیان مقیم لندن، در ایمپریال کالج این شهر به نمایش درآمد.
احمد نجاران، مسئول این برنامه و عضو انجمن ایرانیان «ایمپریال کالج لندن» درینباره گفت: در یک سال و نیم اخیر، فیلمهای سینمایی مختلفی همچون آرگو و سیصد در «ایمپریال کالج لندن» اکران شده بود که تصویری خشن، جنگ طلب و مرتجع از جامعه ایران را برای جهانیان به نمایش میگذارد، با توجه به این موضوع جای اکران فیلم فاخر ایرانی که دارای عقبه تاریخی باشد و تصویری درست و روشن از کشور نشان بدهد خالی بود.
عضو انجمن ایرانیان «ایمپریال کالج لندن» بیان کرد: نخستین هدف از اکران این فیلم سینمایی، ارائه این اثر برای ایرانیان مقیم خارج از کشور بود، زیرا همانگونه که در فیلم بیان میشود «یتیم خانه ایران» بازگوکننده واقعهای است که حتی یک صفحه از آن در کتابهای تاریخی نیامده است.
وی توضیح داد: «ایمپریال کالج لندن» در روز سه شنبه هفتم نوامبر میزبان نمایش فیلم سینمایی «یتیم خانه ایران» بود که با توجه به اینکه بیش از نیمی از دانشجویان این دانشگاه را خارجیها تشکیل میدهند نمایش فیلم و یا برگزاری برنامههای فرهنگی در این دانشگاه از بازتابهای جهانی فراوانی برخوردار است.
این فعال فرهنگی افزود: انتخاب تاریخ هفتم نوامبر برای اکران فیلم «یتیم خانه ایران» هم به علت سخنرانی ترامپ و استفاده او از واژه جعلی برای خلیج فارس و همینطور تروریست خطاب کردن ملت ایران بود که در آن زمان انگلستان تلاش کرد نقش پلیس خوب را بازی کند و با انتشار اسنادی بر لزوم به کار بردن واژه خلیج فارس تاکید کرد.
وی با اشاره به همکاری «ایمپریال کالج یونیون» و «دپارتمان مهندسی شیمی» برای نمایش این فیلم خاطرنشان کرد: در مورد پوستر تبلیغاتی اکران این برنامه نیز عبارتی از فیلم درباره استعمارگری انگلیس با عنوان «روباه پیر استعمار چه زمانی از کشتن راضی میشود؟ یک سال، دو سال، صد سال، دویست سال. چه زمانی؟» کار کرده بودیم، در این پوستر به زخمهایی که ملت ایران از کشورهای غربی برداشته و هیچگاه خوب نشده، اشاره کردیم.
نجاران ادامه داد: دیگر اقدام انجام گرفته در حاشیه نمایش این فیلم سینمایی اهدای آن به دانشجویان انگلستان، نیجریه، چین و یونان بود و از آنها خواستیم بعد از تماشای «یتیم خانه ایران» نظراتشان را به ما انتقال دهند.
نجاران یادآور شد: اکران این فیلم سینمایی نه تنها نخستین نمایش «یتیم خانه ایران» در شهر لندن بود، بلکه اولین گردهمایی برگزار شده توسط انجمن ایرانیان کالج سلطنتی لندن است که با توجه به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی در لزوم آتش به اختیار بودن جوانان در انجام فعالیتهای فرهنگی برنامه ریزی و انجام شد و در حال حاضر، برنامهریزی کردیم تا هم اکران بزرگتری برای این فیلم و با تنوع بیشتری از مردم کشور انگلستان داشته باشیم وهم فیلم را به دانشجویان خارجی مقیم این کشور برسانیم.
وی در پایان اظهار داشت: از دوستان و همکاران خود در جشنواره مردمی فیلم عمار برای در اختیار گذاشتن نسخه انگلیسی و زیرنویس شده این فیلم سینمایی تشکر میکنیم.