رئیس پژوهشکده مناطق خشک و بیابانی دانشگاه یزد:
محققان آلمانی و دانشگاه یزد بقایای یک شهر هخامنشی را بررسی خواهند کرد
رئیس پژوهشکده مناطق خشک و بیابانی دانشگاه یزد گفت: تیم ایرانی از دانشگاه یزد و یک تیم آلمانی مطالعات زمین باستانشناسی و محیط زیست باستانشناسی، بقایای یک شهر مربوط به هخامنشیان را بررسی خواهند کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کاظم کمالی، رئیس پژوهشکده مناطق خشک و بیابانی دانشگاه یزد بیان داشت: طی یک همکاری مشترک علمی برای بررسیهای زمین باستانشناسی و محیط زیست باستانشناسی تیمی تحقیقاتی متشکل از استادان و دانشجویان دانشکده منابع طبیعی و کویرشناسی دانشگاه یزد و دانشگاه برلین آلمان، شرایط اکولوژیکی سکونتگاههای باستانی محوطه ریوی در دشت سملقان استان خراسان شمالی به دعوت اداره کل میراث فرهنگی استان خراسان شمالی را بررسی کردند.
کمالی افزود: طی پژوهشهای باستانشناسان در محوطه ریوی که از سال ۱۳۹۱ شروع شده، بقایای یک شهر مربوط به دوره هخامنشیان کشف شده است از اینرو با همکاری محققان آلمانی و تیم تحقیقاتی دانشگاه یزد، مطالعات زمین باستانشناسی و محیط زیست باستانشناسی به منظور تعیین و شناسایی شرایط اکولوژیکی مربوط به آن دوران انجام خواهد گرفت.
رئیس پژوهشکده مناطق خشک و بیابانی دانشگاه یزد عنوان کرد: فصل اول این مطالعات با حمایت و همکاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی و موسسه باستانشناسی آلمان از تاریخ ۲۰ تا ۲۷ آبان ماه سال جاری انجام گرفت و طی آن علاوه بر انجام نمونهبرداریها و شناسایی برخی از ویژگیهای اکولوژیکی منطقه، زمینههای همکاری برای فصول بعد با محققان آلمانی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
وی تصریح کرد: در این خصوص با تلاشهای دکتر جعفری، سرپرست محدوده باستانشناسی ریوی از اداره کل میراث فرهنگی استان خراسان شمالی هماهنگی لازم را برای تعامل بیشتر بین تیم ایرانی از دانشگاه یزد و تیم آلمانی از دانشگاه برلین فراهم شد.
کمالی گفت: این تحقیق به سرپرستی احد ستوده، مدیر گروه محیط زیست دانشکده منابع طبیعی و کویرشناسی به همراهی حمیدرضا عظیم زاده و علی طالبی و تعدادی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دانشگاه یزد و در کنار تیم آلمانی متشکل از لنجکه و تومانسکی نماینده باستانشناسی شعبه ایران وزارت امور خارجه آلمان و دانشجویان دانشگاه برلین آغاز شد و مراحل اجرایی آن در حال تکمیل است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.