
کد خبر:۶۴۹۶۳۲
یادداشت دانشجویی/
بی مهری دولت و وزیران
کجاست دولتی که اولویتش اشتغال جوانان بود؟ آیا واقعا کسی پیگیراست؟ شاید هم ۴ سال زمان کمیست به گفته برخیها.

دانشجو وقتی از سوی مسئولین پیگیری نبیند خودش پیگیر میشود.
جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه الزهرا به عنوان تشکلی که نماینده دانشجوست بنا داشت به مناسبت روز دانشجو از وزیر کار و تعاون جناب آقای ربیعی برای پاسخ به سوالات دانشجو در زمینه اشتغال دعوت به عمل آورد اما متاسفانه با پیگیری های زود به هنگام که مسیولین وزارت بعد از گذشت تقریبا سه هفته انگار هنوز نامه دعوت را باز نکرده بودندو به قشردانشجو اهمیت نداده بودنددعوت ما بی پاسخ ماند و با حضور در وزارت کار و پیگیری این مسئله با توهین های محترمانه ای از سوی مسئولین رو به رو شدیم، حتی به موضوعات جالب تری هم دست یافتیم که به گفته یکی از کارکنان گویی با وجود چندین سال کار در وزارت هنوز وزرا رابه چشم خود ندیده است. مسئولین دانشجو را چه فرض کرده اند با پاسخ های این چنینی سعی برتاخیر در کارهایشان را دارند؟
اقای محترم توانایی و وقت کافی برای پاسخ گویی و رسیدگی به مشکلات قشر جوان کشور را ندارید مسیولیت نپذیرید پشت میز بیت المال مگس پراندن را که همه بلد هستند.
در آخر صحبت با مسئولین حتی راضی شدیم برای حضور اقای ربیعی به دانشگاه آژانس گرفته و حق الزحمه ایشان را هم اهدا کنیم ولی متاسفانه به ما اجازه دیدن رد پای عبور وزیر در وزارت را هم ندادند و جالب تر آنکه در آخر به عدم موضع گیری ما هم علیه مسئولین اشاره کردند و باز ما ماندیم و سوالات بی جواب مانده و برگزاری برنامه ای بدون حضور مسئول.!
در آخر باید به اقای روحانی گفت، آقای رییسجمهور مچکریم با انتخاب چنین وزاریی که به خواسته ها و نظرات مردم توجهی ندارند و برای رفاه جامعه تلاشی نمیکنند و گویی فقط خودشان در این کشور زندگی میکنند و بس، البته جای تعجب نیست از دولتی که جان ملت برایش ارزشی ندارد رفع مشکل اشتغال جوانان توقع زیادی است.
فاطمه دهقان، دبیر دفتر جامعه اسلامی دانشگاه الزهرای تهران
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.