آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۹۸۲۰
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان

۳۰ درصد مدارس استان کرمان تخریبی هستند/ دعا می‌کنیم حادثه‌ای اتفاق نیفتد!

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: استان کرمان ۴۸۰۰ مدرسه دارد که ۳۰ درصد آن‌ها تخریبی است و بیش از ۴۰ درصد آن‌ها به مقاوم‌سازی نیاز دارند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد محسن‌بیگی مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان در برنامه پرسشگر با بیان اینکه خوشبختانه زلزله این استان تلفات جانی نداشته است، اظهار داشت: ۵ مدرسه در کوهساران از توابع راور ترک‌های جزئی دیده‌اند که با توجه به ادامه پس‌لرزه‌ها امروز و فردا مدارس در این شهر تعطیل اعلام شدند، اما مدارس بقیه شهر‌ها و روستا‌ها مشکلی ندارند و همچنان دایر هستند.

وی افزود: استان کرمان ۴۸۰۰ مدرسه دارد که ۳۰ درصد آن‌ها تخریبی است و بیش از ۴۰ درصد آن‌ها به مقاوم‌سازی نیاز دارند. 

محسن‌بیگی اضافه کرد: دعا می‌کنیم حادثه‌ای اتفاق نیفتد، زیرا در صورت وقوع حادثه جدی و حضور دانش‌آموزان در مدرسه با این شرایطی که از نظر ساختمان دارند، خطرات جدی سلامت آن‌ها را تهدید می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار