بازداشت ۶۲ تبعه خارجی در ترکیه به اتهام ارتباط با داعش
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۹۹۳۱

بازداشت ۶۲ تبعه خارجی در ترکیه به اتهام ارتباط با داعش

رسانه‌های خبری ترکیه از بازداشت ۶۲ تبعه خارجی توسط پلیس استانبول به اتهام ارتباط داشتن با گروه تروریستی داعش خبر می‌دهند.
بازداشت ۶۲ تبعه خارجی در ترکیه به اتهام ارتباط با داعش
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری فرانسه، پلیس ترکیه با انجام عملیات در سراسر این کشور تاکنون ۶۲ تبعه خارجی مظنون به همکاری با داعش را بازداشت کرده است. عملیات پلیس ترکیه برای بازداشت تروریست‌های داعش تقریبا هر روز در سراسر این کشور انجام می‌شود.

نگرانی‌های زیادی درباره ورود صد‌ها تروریست داعش از سوریه به ترکیه وجود دارد. خبرگزاری خصوصی دوغان اعلام کرده است که این افراد مظنون در جریان یورش به ۱۲ آدرس در ۸ منطقه مختلف استانبول بازداشت شده اند.

این افراد متهم به تامین حمایت مالی از تروریست‌ها در مناطق جنگی هستند. مقام‌های قضایی ترکیه روند اخراج افراد بازداشت شده را آغاز کرده اند.

اوایل ماه جاری خبرگزاری دوغان اعلام کرده بود که حدود ۸۰۰ تروریست داعشی به طور غیر قانونی از مرز سوریه وارد ترکیه شده اند. پلیس ترکیه ماه گذشته ۶۳۴ نفر را بازداشت کرده است. آمارهای وزارت کشور ترکیه این مساله را نشان می‌دهد.

طی دو سال گذشته، ترکیه با حملات تروریستی زیادی روبرو شده که داعش مسئولیت تعداد زیادی از این حملات را بر عهده گرفته است. در جریان حمله داعش به یک کلوب شبانه در جریان جشن‌های سال جدید حداقل ۳۹ نفر کشته شدند.

عبدالقادر ماشاریپوف تروریست داعشی اهل ازبکستان که عامل اصلی این حمله بوده، قرار است طی ماه جاری محاکمه شود. نگرانی‌های زیادی وجود دارد که اتباع خارجی پس از جنگ در عراق و سوریه به کشورهای خود بازگشته و به یک تهدید امنیتی بزرگ تبدیل شوند.

بر اساس اعلام مرکز صوفان که یک گروه تجزیه و تحلیل امنیتی به شمار می‌رود، حداقل ۵۶۰۰ نفر از ۳۳ کشور جهان پس از جنگ در عراق و سوریه به کشورهای خود بازگشته اند.

بن علی ییلدیریم نخست وزیر ترکیه مدعی شده است که این کشور در مجموع ۵۰ هزار تروریست خارجی را متوقف کرده است. این آمار‌ها ظاهرا شامل افرادی نیز می‌شود که در فرودگاه‌های ترکیه بازداشت شده اند. وی از دستگیری بیش از ۵ هزار تروریست نیز خبر داده است.
پربازدیدترین آخرین اخبار