
کد خبر:۶۵۰۲۳۹
مدیرکل دفتر برنامهریزی امورفناوری وزارت علوم :
ایدههای شرکت کننده در جشنواره «شتاب» نسبت به سال گذشته رشد ۵۴ درصدی داشتهاند
دکتر خسرو پیری مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامهریزی امورفناوری وزارت علوم، از رشد ۵۴ درصدی ایدهها در استانهای کشور در سال جاری، جهت شرکت در جشنواره شناسایی و توانمندسازی ایدههای برگزیده (شتاب)، نسبت به سال ۱۳۹۵ خبر داد.

وی با بیان اینکه ۹۱ فناور، موفق به ثبت نام در سامانه مپفا شدند، تصریح کرد: از این تعداد ۳۴ پارک علم و فناوری، ۲۹ مرکز رشد واحدهای فناور، ۱۹ دانشگاه و واحد پژوهشی و ۹ دستگاه اجرایی معرفینامه در سامانه مپفا دریافت کردند و پس از داوری نهایی، فناوران برگزیده به دبیرخانه جشنواره تجلیل از برگزیدگان پژوهش و فناوری معرفی خواهند شد.
مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامهریزی امور فناوری وزارت علوم در زمینه اقدامات انجام شده درخصوص جشنواره شناسایی و توانمندسازی ایدههای برگزیده (شتاب) افزود: با توجه به اینکه مرحله اول این جشنواره به صورت استانی برگزار شده، پس از ارسال فراخوان استانی به پارکهای علم و فناوری استانها و داوری استانی جهت سه ایده منتخب استان و معرفی به دبیرخانه ملی، جمعبندی ایدههای منتخب دریافت شده هر استان جهت ارسال به مرحله دوم داوری انجام شد.
وی با بیان اینکه ۲۸۱۸ ایده در سراسر کشور ثبت شده است، تصریح کرد: این تعداد ایده به تفکیک در گروههای علمی؛ برق، کامپیوتر، فناوریهای نرم، مکانیک، هوافضا، کشاورزی، علوم دامی، علوم زیستی، صنایع شیمی، نساجی، نانوتکنولوژی، عمران، پلیمر، متالوژی، معدن، علوم پزشکی، مهندسی پزشکی، بیوتکنولوژی، علوم کاربردی و سایر گروهها قرار داد که ۱۷۵۳ ایده فردی و ۱۰۶۵ ایده گروهی است که نشان از رشد ۵۴ درصدی ایدهها نسبت به سال ۱۳۹۵ دارد.
دبیر جشنواره ملی شناسایی و توانمندسازی ایدههای برگزیده (شتاب)، خاطرنشان کرد: ۸۴ ایده منتخب از ۲۸ پارک استانی جهت مرحله دوم داوری معرفی شدهاند و آئین تجلیل از ۱۰ ایده برگزیده در روز ۲۳ آذر ماه که به نام «روز پژوهش، فناوری؛ ایده و خلاقیت» نامگذاری شده است، برگزار میشود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.