وی بیان کرد: این روز بعنوان روز استکبارستیزی قشر فرهیخته دانشجو در یاد و خاطره ها به ثبت رسید .
این فعال دانشجویی خاطرنشان کرد: جنبشِ دانشجوییِ شانزدهمِ آذرِ 32 ،نقطه ی عطفی بود که نشان دهد، دانشجویِ آرمانگرا برای زدودنِ غبارِ بندگی، از چهره کشور و حفظ استقلال و اعتلای کشور، همیشه بیدار و سرزنده است و نسبت به انحراف، واکنش نشان می دهد.
جنبشِ دانشجویی یک رهیافت رو به جلو است
مسئول معاونت سیاسی بسیج دانشجویی سبزوار ادامه داد: این جنبش نشان داد، دانشجو از فضای باز سیاسی استقبال کرده و به همه یِ پدیده ها، از دیدِ دانشجویِ آرمانخواه نگاه می کند و با تحلیل و نقد منصفانه و بکارگیریِ تمامِ ظرفیتها، برای رسیدن به هدف متعالی که همان اعتلای کشور است، تلاش و در مقابلِ بسته شدن این فضا ، فشار برای تغییرِ نگاه و نفوذ ، واکنش نشان می دهد.
دلبری با بیان اینکه جنبشِ دانشجویی یک رهیافت رو به جلو است، که موتورِ محرکه یِ حرکتِ کشور، با توسل به عقلانیت و پشتکارِ مداوم، برای حرکت رو به آینده است، ابراز کرد: در چند سال اخیر، در فضای دانشگاهی و بخصوص در بین تشکل های دانشگاهی، آن چیز که بیشتر نمایان است و به چشم می خورد، خمودگی ای است، که اگر نگوییم سازماندهی شده، باید بگوییم، بسیار پدیده ی ناخوشایندی برای جنبش دانشجویی ایران است.
وی افزود: این امر که باعث از هم گسیختگی درونی تشکل ها ، باعث بهم خوردن فضای نقد و آزاد اندیشی، از بین رفتن فضای بیان نظرات، سوالات، شبهات و نقدِ آزادانه برای دانشجویان در محیط دانشگاه میشود.
مسئول معاونت سیاسی بسیج دانشجویی سبزوار خاشان کرد: این خمودگی تا جایی ریشه دوانده که اعضا تشکل های ارزشی و پر سابقه و با تجربه را نیز آزار می دهد و در امرِ برگزاریِ مراسماتِ شان نیز، تاثیرات سوء گذاشته است.
وی بیان کرد: کلمه ی خمودگی، شامل مجموعه ای از تنبلی های تشکیلاتی، کمبودِ نیرو، نبودِ دغدغه ی کار تشکیلاتی، ندادنِ مجوزها، لغو کردنِ برنامه ها، کارشکنیِ در امور تشکل ها، دیدِ سلیقه ای داشتن به برخی تشکل ها و تضعیف کردنِ تشکل های ارزشی و ... است.
دلبری تاکید کرد: باید تشکل های دانشجویی با تقویتِ هسته های فکری و تشکیلاتیِ داخلی خود، بعنوان گام اول و تقویتِ بسترِ فرهنگی دانشگاه ها، در گام بعدی، بدون نیاز به دیگران و با اتکا به ظرفیت های دانشجویی خود، فضای خمودگی و رکود را پشت سر گذاشته و به محیطی پویا و فعال دست یابند.
این فعال دانشجویی ابراز کرد: شهرستان سبزوار، با 14 مجموعه ی دانشگاهی و جمعیتی بالغ بر سی هزار دانشجو، دومینِ شهرِ دانشگاهی استان است و این می تواند یک فرصت باشد، اگرچه متاسفانه در منظر عموم و شاید بدنه ی تصمیم گیر، یک تهدید است. که البته، اگر خوب مدیریت و برایش برنامه ریزی نشود، شاید یک تهدید باشد، که این با مدیریتِ صحیح، مطمئنا، بهترین فرصت خواهد بود .
دانشجویان، مطالبه گر دنبال نقد های مخرب و سیاسی بازی نیستند
مسئول معاونت سیاسی بسیج دانشجویی سبزوار خطاب به مسئولان بیان کرد: مسئولانِ شهری (سیاسی ،فرهنگی،اجتماعی و...) هر از چندگاهی، باید در محیطِ علمیِ دانشگاه، خود را در معرضِ نقد بگذارند .
وی ابراز کرد: از قشرِ دانشجو که چند صفتِ جوان بودن، با نشاط بودن، علمی بودن و... را دارا است ، به عنوانِ کمکِ مدیران، یا مشاور استفاده شود، البته با پرهیز از نگاه جناحی و باندی، تا تمرینِ مدیریتی ، برای مدیران آینده ی این سرزمین باشد.
این فعال دانشجو ادامه داد: همچنین قشرِ دانشجو را، فقط برای زمان های انتخابات و به جهت رسیدن به امیالِ حزبی و جناحیِ خود نبینند، بلکه این قشر سراسر شور و نشاطِ توام با عقلانیت را، بعنوان موتورِ محرکه ی حرکتِ علمیِ کشور، قبول کرده و به آنان بها دهند.
وی با بیان اینکه دانشجویان، مطالبه گر هستند و آنطور که برخی برداشت غلط دارند، اصلا دنبال نقد های مخرب، مخالفت های نامستند و سیاسی بازی نیستند، افزود: این قشر خواهانِ محقق شدنِ خواسته های خود، به جهت بازشدن فضای نقد و آزاد اندیشی، در مسیر رسیدن به دانشگاهِ اسلامی و بعد، تمدن اسلامی هستند و این مطالبات دانشجویی نیازمند شنیدهِ شدن از طرف مسئولان است و این انتظار کماکان ادامه دارد .
آزادی قدس نزدیک است
دلبری در پایان با اشاره به تصمیم ترامپ مبنی بر اعلام کردن بیت المقدس به عنوان پایتخت رژیم غاصب گفت: این امر نشان میدهد آزادی قدس شریف نزدیک است و فروپاشیِ رژیمِ منحوس و کودک کشِ صهیونیستی را نزدیک تر می کند و این حماقت، یک خودزنی آشکار و طرح نابودی 25 ساله ی اسراییل را جلوتر می اندازد.