سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان با اشاره به تاسیس دانشکده تخصصی داروسازی و همچنین دارا بودن رشتههای مرتبط با دانش داروسازی، خواستار پیگیری مجدانه برای ایجاد رشته دکترای داروسازی در این واحد دانشگاهی شد.
به گزارش خبرگزاری دانشجو از اصفهان، احمد آذین، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در بازدید سر زده از واحد شهرضا گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا با توجه به اعضای هیات علمی با تجربه و محقق، به زیرساختها و امکانات متعدد و همچنین برخورداری از رشتههایی نظیر پلیمر، پتروشیمی و شیمی زمینه بسیار خوبی جهت ارتباط با پالایشگاه نفت اصفهان و شرکتهای مرتبط را دارد.
وی افزود: ارتباط دانشگاه با صنعت لازمه تحقق توسعه اقتصادی و پیشرفت دانشگاهها است و محل خیزش دانایی نیز، دانشگاهها هستند که باید با استفاده از خرد جمعی به دنبال تبدیل دانایی و دانش به توانایی و ثروت باشند. و این موضوع یک نوع جهاد علمی را میطلبد.
آذین خاطرنشان کرد: حمایت از طرحهای درآمدزای برون دانشگاهی با تشکیل تیمهای متخصص و کارآمد و همچنین شرکتهای دانشبنیان میسر است؛ چرا که این شرکتها نمونهای بارز از فرایند تبدیل علم به ثروت و ارتباط دانشگاه با صنعت هستند.
دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان با توجه به امکانات آزمایشگاهی مدرن و پیشرفته، تاسیس دانشکده تخصصی داروسازی در سال 1391 و همچنین دارا بودن رشتههای مرتبط با دانش داروسازی نظیر رشته شیمی دارویی و علوم دارویی در مقطع کارشناسیارشد در واحد شهرضا، خواستار پیگیری مجدانه و تلاش مستمر جهت ایجاد رشته دکترای حرفهای داروسازی در این واحد دانشگاهی شد.
وی گفت: دانشجو، استاد و کارمند ارکان اصلی دانشگاه هستند؛ بنابراین مدیریت واحدهای دانشگاهی باید با تشکیل شوراهای تخصصی مشورتی از افکار و ایدههای خلاقانه آنان در جهت رشد و ارتقای دانشگاه بهرهمند شوند که این خود نوعی تکریم و احترام به همکاران است.
آذین تصریح کرد: دعوت از کارشناسان و مدیران موفق بخش صنعت در قالب نشستهای تخصصی و علمی به منظور آشنایی دانشگاهیان با نیازهای جامعه و موانع پیشرو، یکی از راههای تعامل و ارتباط بهتر دانشگاه با صنعت و پیرو آن حصول درآمدهای غیر شهریهای است.
علی شریفزاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا نیز در این دیدار گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا در 16 اسفندماه سال 1367 به عنوان یکصد و یکمین واحد دانشگاهی کشور به همت هیئت موسس به نمایندگی از مردم فرهنگ دوست و عالم پرور شهرضا تصویب و از نیمسال اول سال تحصیلی 69-68 فعالیت علمی، آموزشی و پرورشی خود را با پذیرش 25 نفر دانشجوی رشته فیزیک آغاز نمود.
وی در پایان افزود: این دانشگاه در راستای ماموریت خود که آموزش، پژوهش و پرورش است تا کنون گامهای موثر و بلندی در جهت توسعه و تولید دانش در جامعه با تربیت فارغالتحصیلان و متخصصانی که آراسته به فضائل انسانی، اخلاقی و اسلامی هستند برداشتهاست.
علی شریفزاده خاطرنشان کرد: در حال حاضر این واحد دانشگاهی به عنوان بزرگترین قطب آموزش عالی شهرستان شهرضا با 111 رشته گرایش شامل 15 رشته در مقطع دکترا، 58 رشته در مقطع کارشناسی ارشد، 35 رشته در مقطع کارشناسی و 3 رشته در مقطع کاردانی در 5 دانشکده دارو سازی، علوم پایه، علوم انسانی، تحصیلات تکمیلی و فنی و مهندسی در زمینی به وسعت 50 هکتار و 72 هزار متر مربع فضای آموزشی، پژوهشی و فرهنگی ورزشی همچون نگینی زیبا در انگشتری شهرستان شهرضا میدرخشد.