سردار محمدرضا نواب اصفهانی با بیان اینکه سپاه میدان دار جبهه مقاومت در برابر دشمنان و لازمه آن جهاد مبتکرانه است گفت: ارکان این جهاد مبتکرانه اخلاص، بصیرت، استفاده از تجربیات و بکارگیری دانشهای جدید است.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا نواب اصفهانی معاون دانش و پژوهش سپاه صبح امروز در نشست خبری با بیان اینکه سپاه میدان دار جبهه مقاومت در برابر دشمنان است و لازمه آن جهاد مبتکرانه است گفت: ارکان این جهاد مبتکرانه اخلاص، بصیرت، استفاده از تجربیات، انتقال تجارب به جبهه مقاومت و بکارگیری دانشهای جدید است.
وی در ادامه با بیان اینکه از ۲۵ آذر هفته پژوهش با شعار «جهاد مبتکرانه و پرشور برخاسته از بصیرت» آغاز میشود به عملکرد سال ۹۶ اشاره کرد و گفت: موافقتاولیه با ایجاد پایگاه استنادی دانش پاسداری از انقلاب اسلامی که در مرحله طراحی و تولید است، صدور مجوز ۳۰ عنوان نشریه علمی داخلی با دسترسی محدود، طرح تشکیل اندیشکدههای رده ای، تشکیل هیاتهای اندیشه ورزی، پیشرفت بیش از ۶۰ درصد از برنامههای سال ۹۶ تا کنون از جمله دستاورد هایسال ۹۶ است.
نواب اصفهانی ادامه داد: ۶ سال از ایجاد معاونت دانش و پژوهش میگذرد و بیش از هشت هزار پاسدار در شبکه علمی پژوهشی سپاه ثبت نام کردند که دو هزار نفر بکار گرفته شدند.
معاون دانش و پژوهش سپاه در ادامه به برنامههای سال ۹۷ اشاره و تصریح کرد: برنامه داریم در سال آینده مجموعههای مراکز نگهداری استاد دانشی سپاه را راه اندازی کنیم.
«انجمنهای اندیشه ورزی در جهت اهداف راه بردی در سال آینده تشکیل میشود و میزهای تخصصی دانشی با موضوع پایداری از انقلاب در دانشگاه امام حسین ایجاد خواهد شد.»
وی اضافه کرد: برقراری تعامل دانشی بین سازمانهای نیروهای مسلح از دیگر برنامهها است، زیرا در حال حاضر تعامل دانشی نداریم و ثبت تجربیات دورهای نخبگان سپاه در سال آینده اغاز میشود.