کد خبر:۶۵۲۵۴۷

نمایشگاه «هنر برای اوتیسم» در فرهنگسرای نیاوران برپا می‌شود

دومین نمایشگاه تجسمی «هنر برای اوتیسم» به منظور حمایت از بیماران اوتیسم، گشایش خواهد یافت.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی بنیاد آفرینش‎های هنری نیاوران؛ دومین نمایشگاه تجسمی «هنر برای اوتیسم» به منظور حمایت از بیماران اوتیسم، ۲۴ آذر ماه در فرهنگسرای نیاوران گشایش خواهد یافت.

در این نمایشگاه که با هدف تبادل دانش اوتیسم، مشارکت در ساخت مدرسه تخصصی برای کودکان مبتلا به طیف اختلال اوتیسم و آموزش مربی برای این کودکان برگزار می‌شود، ۱۰۰ اثر از هنرمندان رشته‌های خوشنویسی، کالیگرافی و تذهیب در معرض دید علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت.

شایان ذکر است؛ اختلال اوتیسم یا درخودماندگی نوعی اختلال رشدی از نوع روابط اجتماعی است که با رفتارهای ارتباطی، کلامی غیرطبیعی مشخص می‌شود.

گفتنی است؛ دومین نمایشگاه «هنر برای اوتیسم» از ۲۴ تا ۳۰ آذرماه در فرهنگسرای نیاوران برپا می‌شود و علاقه مندان می‌توانند جهت بازید از نمایشگاه همه روزه از ساعت ۱۰ الی ۲۰ به گالری شماره ۱ فرهنگسرای نیاوران مراجعه کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار