کد خبر:۶۵۳۸۰۹
هانی‌زاده در گفت‌وگو با «دانشجو»:

وتوی آمریکا هم نمی‌تواند صهیونیست‌ها را نجات دهد/ ایالات متحده ورشکسته سیاسی است

یک کارشناس مسائل سیاست خارجی گفت: اقدام آمریکا در سازمان ملل در حقیقت نشان دهنده ورشکستگی سیاسی آمریکاست و این کشورنمی‌تواند با این وضعیت قدرت سیاسی از دست رفته خود را مجددا باز یابد.
حسن هانی زاده، کارشناس مسائل سیاست خارجی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص اقدامات اخیر نیکی هیلی، نماینده آمریکا در سازمان ملل و ایجاد این فضاسازی علیه جمهوری اسلامی گفت: نمایش هیلی و قرار دادن قطعاتی از یک موشک مجهول الهویه و یکسری اتهام زنی یک جانبه علیه جمهوری اسلامی که حتی رسانه‌های آمریکایی هم این اتهام زنی را باور نکردند نوعی هماهنگی و نمایش میدانی بود که با همکاری عربستان و رژیم صهیونیستی در منطقه آغاز شد.

وی با اشاره به سیاست‌های شکست خورده عربستان، رژیم صهیونیستی و آمریکا در منطقه گفت: اخراج داعش از سوریه بعد از هزینه ۴۰ میلیارد دلاری عربستان برای این گروهک تروریستی یک شکست استراتژیک برای سه راس مثلث عربستان، رژیم صهیونیستی و آمریکا تلقی می‌شود.

هانی زاده تصریح کرد: در شرایط فعلی در جهان و منطقه به دلیل اقدامات دونالد ترامپ آمریکا دچار انزوای سیاسی شده و نمایش هیلی در حقیقت برآیند فرار به جلوی آمریکا تلقی می‌شود.

این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه آمریکا در کنار عربستان در تمام لحظات جنایتکارانه علیه مردم مظلوم یمن حضور داشت، گفت: این در حالی است که نماینده آمریکا در سازمان ملل جمهوری اسلامی را متهم به در اختیار قرار دادن موشک به یمن می‌کند و هیچ شواهدی در شرایط فعلی در خصوص اینکه ایران موشکی در اختیار یمن گذاشته باشد، وجود ندارد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اقدام آمریکا در سازمان ملل در حقیقت نشان دهنده ورشکستگی سیاسی آمریکاست و این کشورنمی‌تواند با این وضعیت قدرت سیاسی از دست رفته خود را مجددا باز یابد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار