کد خبر:۶۵۳۸۲۱
حامد کرزی:

هند درباره حمایت از استراتژی «ترامپ» در افغانستان تجدیدنظر کند

رئیس جمهور سابق افغانستان در هند گفت: آمریکا پس از اعلام استراتژی جدیدش در افغانستان در زمینه مبارزه با تروریسم اقدام جدی انجام نداده و از هند نیز خواست تا درباره حمایت از این استراتژی تجدیدنظر کند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، حامد کرزی رئیس جمهور افغانستان که پس از پایان ریاست جمهوری‌اش همچنان شخصیت قدرتمندی در این کشور است در گفت‌وگو با «هندو» از دولت دهلی‌نو خواست تا درباره حمایت از استراتژی ترامپ در افغانستان تجدیدنظر کند.

وی افزود حمایت دهلی‌نو از استراتژی ترامپ به دلیل تمایل این کشور برای مبارزه با تروریسم است، اما واشنگتن پس از اعلام این استراتژی تاکنون اقدامی علیه تروریسم در افغانستان انجام نداده است.

حامد کرزی اظهار داشت: خواست مردم افغانستان بسیار واضح است، ما خواستار جنگ و بمباران مردم خود توسط هواپیماهای آمریکایی نیستیم و می‌خواهیم واشنگتن با معضل افراط‌گرایی به طور ریشه‌ای برخورد کند.

رئیس جمهور سابق افغانستان خاطرنشان کرد در 16 سال اخیر واشنگتن بارها گفته که علیه پناهگاه تروریست‌ها در پاکستان اقدام می‌کند و حتی در زمان دوران ریاست جمهوری خودش نیز مقامات آمریکایی «شبکه حقانی» را بازوی سازمان اطلاعات ارتش پاکستان خواند، اما تاکنون اقدامی در این باره اتخاذ نشده است.

کرزی در ادامه تاکید کرد: واشنگتن پس از اظهارات شدید علیه اسلام‌آباد به دلیل حمایت از تروریسم 750 میلیون دلار دیگر را به پاکستان به دلیل مبارزه این کشور با تروریسم داده است.

وی تصریح کرد رقابت مسکو با واشنگتن در افغانستان سیاسی نیست، بلکه به دلیل نگرانی روسیه درباره گسترش تروریسم با وجود تعهد اعلام شده آمریکا برای مبارزه با تروریسم است.

رئیس جمهور سابق افغانستان گفت: با وجود 16 سال حضور آمریکا در افغانستان تروریسم در این کشور افزایش یافته است و آمریکا و پاکستان باید در این باره توضیح دهند.

حامد کرزی با عمیق و بنیادی خواندن روابط کابل-دهلی نیز از هند خواست با توجه به تغییرات و تحولات در افغانستان درباره حمایت خود از استراتژی آمریکا تجدیدنظر کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار