آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۴۰۸۰
سلطانی:

۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان ظرفیت برای اقتصاد دانش بنیان اختصاص داده شده/ ۷۰ هزار شغل جدید و پایدار ایجاد کرده‌ایم

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: صندوق توانسته با رقم پایین تری شغل جدید و پایدار ایجاد کند و متوسط ایجاد شغل در صندوق بین 30 میلیون تا صد میلیون بوده است عمده بیکاری در قشر فارغ التحصیل دانشگاهی است و اشتغال زایی باید در این قشر باشد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو بهزاد سلطانی رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در مراسم امضای تفاهم نامه این صندوق با بانک پارسیان که بعدازظهر امروز در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد گفت: اقتصاد ما بانک پایه است و نظام کلان اقتصادی ما با متغیرهایی که بر بانک ها حاکم کردیم همین روند را ادامه می دهد. نه بیمه و نه بورس نمی توانند جای نظام بانکی را بگیرند.
 
وی افزود: صندوق نوآوری و شکوفایی در طی این 4 سال با سرعت زیادی در حال رشد بوده و از 11 همکاری که داشتیم نزدیک به 4 هزار و 300 تقاضا از شرکت های دانش بنیان به این صندوق آمده این به این معناست که ضریب نفوذ ما در شرکت های دانش بنیان 75 درصد است و 75 درصد شرکت های دانش بنیان تا الان از ما درخواست داشته اند.
 
سلطانی ادامه داد: توانستیم برای بیش از 2 هزار و 400 شرکت دانش بنیان انواع تسهیلات با نرخ پایین ایجاد کنیم و حدود 70 هزار شغل پایدار و جدید در این شرکت ها ایجاد شده است.
 
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: طی مقایسه ای که داشتیم و به رئیس جمهور هم در این مورد نامه زدیم این مسئله وجود دارد که برای ایجاد یک شغل پایدار در دولت 330 میلیون تومان هزینه لازم است اما صندوق نوآوری و شکوفایی توانسته با رقم پایین تری شغل جدید و پایدار ایجاد کند و متوسط ایجاد شغل در صندوق بین 30 میلیون تا صد میلیون بوده است عمده بیکاری در قشر فارغ التحصیل دانشگاهی است و اشتغال زایی باید در این قشر باشد.
 
وی ادامه داد: آینده کشور چاره ای ندارد جز اینکه درصد زیادی از فارغ التحصیلان به سمت اشتغالزایی و اقتصاد دانش بنیان بروند براین اساس تاکنون با 8 بانک تفاهم نامه داشته ایم که در همه حوزه های خدمات سرمایه ثابت، سرمایه در گردش، خرید دین ، ودیعه ضمانت نامه، اشتغالزایی، پوشش ریسک نقدینگی توانسته ایم خدمات به شرکت های دانش بنیان ارایه دهیم و هر کدام از بانک ها دو سه نوع از این خدمات را برای ارایه به شرکت های دانش بنیان پذیرفته اند.
 
سلطانی اظهار داشت: بانک ها تاکنون 23 میلیارد تومان از منابع خودشان را در این راه قرار داده اند و تا الان ظرفیتی که از کل بانک ها برای اقتصاد دانش بنیان ایجاد شده 2 هزار و 100 میلیارد تومان می باشد که این مبلغ به همراه کمک صندوق نوآوری و شکوفایی است.
 
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به اینکه ما به دنبال تفاهم نامه یک شبه با بانک ها نیستیم گفت: تا کار کارشناسی انجام نشود و نمونه عملیاتی نداشته باشیم انعقاد تفاهم نامه انجام نمی شود از آبان ماه 115 مورد درخواست وام داشتیم که 25 مورد ارزیابی شده و اخیرا هم سرعت انجام عملیات از طریق بانک ها بالا رفته است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: 850 طرح خاتمه یافته موفق داریم که وارد بازار شده و مطمئنا این مسیر با حمایت بانک ها می تواند با سرعت بیشتری ادامه پیدا کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار