دعوت آمریکا از کشورهای مخالف قطعنامه سازمان ملل درباره قدس به مهمانی
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۴۶۱۹

دعوت آمریکا از کشورهای مخالف قطعنامه سازمان ملل درباره قدس به مهمانی

سفیر آمریکا در سازمان ملل، ۶۵ کشوری را که با قطعنامه سازمان ملل درباره قدس مخالفت کرده بودند به مهمانی دعوت کرد.
دعوت آمریکا از کشورهای مخالف قطعنامه سازمان ملل درباره قدس به مهمانی
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «نیکی هیلی» سفیر آمریکا در سازمان ملل در اقدامی ۶۵ کشوری را که با قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل درباره قدس مخالفت کردند یا به آن رأی ممتنع دادند، به میهمانی دعوت و از آن‌ها قدردانی کرد.

روزنامه «تایمز اسرائیل» در این خصوص نوشت، هیلی از نمایندگان این کشور که از قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل مبنی بر رد تصمیم واشنگتن در به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی حمایت نکردند، برای شرکت در مهمانی آمریکا دعوت به عمل آورد.

سفیر آمریکا در سازمان ملل در یک پیام ایمیلی که یک نسخه از آن در اختیار شبکه «فاکس‌نیوز» قرار گرفت، نمایندگان ۶۵ کشور را به یک مهمانی دعوت کرد تا از آن‌ها برای دوستی با آمریکا قدردانی کند.

مجمع عمومی سازمان ملل، قطعنامه‌ای را با ۱۲۸ رأی موافق به تصویب درآورد که هم تصمیم «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت اسرائیل و هم تصمیم به انتقال سفارت آمریکا به قدس را محکوم می‌کرد.

قطعنامه مذکور با ۱۲۸ رأی موافق، ۹ رأی مخالف و ۳۵ رأی ممتنع به تصویب درآمد.

هیلی در یک پیام توییتری در خصوص کشورهایی که از قطعنامه قدس حمایت نکردند، نوشت: «از این کشور‌ها برای عدم سقوط در راههای غیرمسئولانه سازمان ملل، قدردانی می‌شود»؛ و اسامی ۶۵ کشوری را منتشر کرد که از این قطعنامه حمایت نکردند.

وی مدعی شد که این قطعنامه که با رأی اکثریت به تصویب رسیده است، حمله به آمریکا و حقوق این کشور برای پیشبرد سیاست‌های حاکمیتی خود بوده است و هشدار داد که تصویب این قطعنامه می‌تواند موجب شود که آمریکا تأمین بودجه سازمان ملل را قطع کند.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۴
مراسم ذکر مصیبت با نوای آقای ترامپ برای بی اعتباری آمریکا و پرداخت پول برگه های رای آن ها.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار