یکی از دلایل اصلی افراد مبتلا به بیماری قلبی، کلسترول بالاست که میتواند موجب انسداد جریان خون در شریانها شود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محققان توصیه میکنند افراد گوشتخوار میتوانند به منظور پرهیز از تشکیل کلسترول، یک یا دو وعده از پروتئینهای حیوانی نظیر گوشت و محصولات لبنی را با پروتئینهای گیاهی نظیر سویا، مغزیجات آجیلی و حبوبات جایگزین نمایند.
یافتهها نشان داد مصرف روزانه یک یا دو وعده پروتئینهای گیاهی میتواند نشانههای اصلی کلسترول بالا را تا حدود ۵ درصد کاهش دهد.
جان سیونپیپر، سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان سنت میشل کانادا، در این باره میگوید: «فواید سلامت این پروتئینهای گیاهی زمانی بیشتر میشود که افراد از سایر مواد خوراکی کاهش دهنده کلسترول نظیر فیبرهای محلول در آب، جو و استرولهای گیاهی استفاده نمایند.»
در این مطالعه، محققان ۱۱۲ نفر را که به طور تصادفی پروتینهای گیاهی جایگزین گوشت در رژیم غذایی شان شده بود را به مدت حداقل ۳ هفته بررسی کردند.
به گفته محققان، پیروی از یک رژیم غذایی گیاهی میتواند منجر به تغییراتی در ترکیب بدن شود که در نهایت به کاهش میزان کلسترول و همچنین کاهش وزن و فشارخون کمک میکند.