کد خبر:۶۵۵۶۴۰

ابقای معاون پارلمانی و تلاش اصولگرایانه برای سران فتنه! / چرا رئیس جمهور تاکنون با کمیته حصر مجلس دیدار نکرده؟

انتقاد دیگری که معمولا درباره امیری مطرح است، رابطه خوب او با رییس مجلس است؛ حال آنکه اتفاقا این رابطه دوستانه نقطه قوت امیری است و اساسا فردی که قرار است به عنوان معاون پارلمانی ریاست‌جمهوری، رابط دولت و مجلس باشد
ابقای معاون پارلمانی و تلاش اصولگرایانه برای سران فتنه! / چرا رئیس جمهور تاکنون با کمیته حصر مجلس دیدار نکرده؟
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، یک عضو شورای مرکزی فراکسیون امید انتصاب مجدد حسینعلی امیری را به عنوان معاونت پارلمانی ریاست‌جمهوری تلاش اصولگرایانه برای رفع حصر نامیده است!

قاسم میرزایی‌نیکو، نماینده دماوند در مجلس شورای اسلامی طی یادداشتی با عنوان " تلاش اصولگرایانه برای رفع حصر" درباره ابقای مجدد حسینعلی امیری نوشته است: " رییس‌جمهور ٥ ماه پس از آغاز به کار دولت دوازدهم، در احکامی چند معاون و مشاور خود را منصوب کرد و در برخی موارد، منصوبان پیشین در سمت خود ابقا شدند که حسینعلی امیری نیز یکی از همین افراد بود که بار دیگر مسوولیت اداره معاونت پارلمانی ریاست‌جمهوری را برعهده گرفت؛ اتفاقی که در مجموع و با نظرداشت به جمیع جهات باید آن را به فال نیک بگیریم. حسینعلی امیری البته سابقه نمایندگی ندارد، اما تجربه چندساله حضورش در شورای نگهبان به عنوان یک حقوقدان، موجب تسهیل فعالیت‌هایش در مجلس شده است. این درحالی است که امیری پیش از آن نیز در وزارت کشور تجربه‌ای موفق در برگزاری انتخابات داشته است. ازطرفی تجربه همکاری شخصی بنده با امیری در مجلس، تجربه‌ای موفق بوده و شخصا معتقدم او با این روحیه تلاشگری می‌تواند در ادامه راه نیز موفق باشد. حال آنکه در مدت اخیر نیز سعی کرد با گسترش تعامل خود با نمایندگان طیف‌ها و جریان‌های مختلف سیاسی در مجلس، سطح روابط قوای مجریه و مقننه را ارتقا بخشد. "

وی در ادامه به عملکرد امیری برای کمیته حصر و علت عدم دیدار روحانی با این کمیته اشاره کرده و می‌نویسد: "در ماه‌های گذشته و پس از تشکیل کمیته حصر در فراکسیون امید، تلاش گسترده‌ای برای انجام ملاقات با روسای سه قوه را آغاز کردیم و درحالی که باتوجه به دسترسی آسان‌تر به رییس مجلس، این دیدار در همان روز‌های نخست انجام شد، از طریق پیگیری‌هایی که انجام دادیم، با رییس قوه قضاییه نیز تشکیل جلسه دادیم، اما دیدار با رییس‌جمهور تاکنون میسر نشده است، اما مساله این است که آقای امیری تلاش دلسوزانه بسیاری برای هماهنگی جلسه اعضای کمیته حصر با رییس‌جمهور انجام داد و باتوجه به توضیحات دقیقی که به نمایندگان داد و ما را در جریان جزییات مکاتبات و مذاکرات خود با رییس‌جمهوری قرار داد، به نظر می‌رسد عدم تحقق این دیدار، ناشی از گرفتاری‌های فراوان آقای روحانی بوده، نه احیانا تعلل امیری در برقراری ارتباط نمایندگان با رییس‌جمهور. "

وی درباره گرایش معاون پارلمانی و نزدیکی زیاد وی به لاریجانی نیز می‌نویسد: "همزمان درحالی که بعضا انتقاداتی نسبت به سابقه و گرایش سیاسی معاون پارلمانی رییس‌جمهور مطرح می‌شود، معتقدم امیری فردی میانه‌رو و معتدل است که همواره سعی کرده مشکلات احتمالی را از طریق گفت‌وگو و تعامل حل کند. همچنین انتقاد دیگری که معمولا درباره امیری مطرح است، رابطه خوب او با رییس مجلس است؛ حال آنکه اتفاقا این رابطه دوستانه نقطه قوت امیری است و اساسا فردی که قرار است به عنوان معاون پارلمانی ریاست‌جمهوری، رابط دولت و مجلس باشد، باید توانایی برقراری ارتباط سازنده و تعامل مثبت با رییس و هیات رییسه مجلس، روسای کمیسیون‌های تخصصی و روسای فراکسیون‌های سیاسی مجلس را داشته باشد و در این خصوص نیز معتقدم، امیری تعامل بسیار مثبتی با تک تک نمایندگان داشته است. نکته حائز اهمیت دیگر این است که امیری باوجود آنکه سبقه اصولگرایی دارد، به‌واسطه حضور در دولت اعتدالی که مورد حمایت اصلاح‌طلبان بوده، شخصا نیز هزینه داده که نمونه آن، حمله تندرو‌ها به او در نمازجمعه شهر یزد و پرتاب مهر ازسوی دلواپسان بود. فراموش نکنیم علی مطهری نیز فردی است، با صبغه و کارنامه اصولگرایی، اما نفوذ و تاثیرگذاری گفتمان اصلاحات به عنوان اندیشه و رویکردی مبتنی بر عقلانیت منجر به آن شده که در گذر ایام، افرادی که دوستدار حق و حقیقت هستند، به این ایده و اندیشه جذب شوند. "

در همین حال، روزنامه اعتماد نیز در اینباره نوست: "سرنوشت معاونت پارلمانی در دولت روحانی سرنوشت عجیبی است چرا که در دولت تمام اصولگرای نهم یک اصلاح‌طلب به عنوان معاون پارلمانی انتخاب شد و پس از تغییر ترکیب مجلس و حضور اصلاح‌طلبان در لوای فراکسیون امید یک اصولگرا بر مسند معاونت پارلمانی نشست. زمانی که مجلس پر تنش نهم روی کار بود مجید انصاری معاون پارلمانی رییس‌جمهوری بود. او با سابقه چند دوره نمایندگی مجلس نتوانست با نمایندگان تند و تیز مجلس نهم ارتباط موثری ایفا کند. بسیاری صبغه اصلاح‌طلبی او را عامل مهمی برای ناکارآمدی او در مجلس یک‌دست اصولگرای نهم می‌دانستند. حسینعلی امیری از نزدیکان علی لاریجانی با اینکه حتی یک دوره سابقه نمایندگی مجلس ندارد و بیشترین سابقه او قضایی و حقوقی است برای بار دوم در سمت خود ابقا شده است. "
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار