کد خبر:۶۵۶۱۷۷
باقری در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

ریشه فتنه ۸۸ جریان نفاق است/ التزام به سیره امام (ره) در راستای منافع فتنه‌گران نبود

معاون سابق سیاست خارجی شورای عالی امنیت ملی گفت: فتنه ۸۸ انتقام جریان نفاق از رهبر معظم انقلاب و مردم به خاطر التزام به سیره امام خمینی (ره) بود.

علی باقری معاون سابق سیاست خارجی شورای عالی امنیت ملی در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه ریشه فتنه ۸۸ انتخابات نبود بلکه نفاق بود، افزود: در فتنه ۸۸ نفاق باعث تقابل عده‌ای که زمانی در حاکمیت جمهوری اسلامی بودند با اصل نظام شد.

وی با اشاره به اینکه نفاق در مقاطع بعد از پیروزی انقلاب و حتی در زمان امام خمینی (ره) خود را نشان داده است، افزود: امام خمینی (ره) با بصیرت و هوشمندی که داشتند بار‌ها و بار‌ها تدابیری را اتخاذ کردند که جریان نفاق نتوانتد صدمه‌ای را به جریان اصلی انقلاب بزند که آخرین مورد رویارویی با این نفاق عزل منتظری بود که ظرفیت ایجاد انحراف در مسیر انقلاب را داشت، اما امام مانع این انحراف شد.

باقری اظهار کرد: بعد از امام نیز جریان نفاقی که در حاکمیت بود استمرار و پایبندی نظام به مسیر امام را در راستای منافع خود نمی‌دانست. در واقع آن‌ها احساس می‌کردند که ممکن است از رهبر معظم انقلاب امتیاز‌هایی را بگیرند تا انحراف از مسیر اصلی انقلاب حاصل شود با این وجود پس از گذشت چندین سال که دیدند این تصور یک خیال واهی است و رهبری ملتزم به مسیر و سیره امام است به همین دلیل در فتنه ۸۸ آمدند و انتقام پایبندی رهبری به مسیر امام را گرفتند.

وی اضافه کرد: تعبیر من این است که فتنه ۸۸ انتقام جریان نفاق از رهبری و مردم به خاطر پایبندی به مسیر امام خمینی (ره) بود؛ لذا در جریان فتنه در بین دو جبهه‌ای که وجود بحث بر سر دو کاندیدا نبود بلکه در بین این دو جبهه یک جبهه رهبری و مردم و یک جبهه هم جریان نفاق بود که در کنار آن جریان نفاق همه کسانی بودند که در مقابل امام هم قرار داشتند و اعم از آمریکا، رژیم صهیونیستی، عربستان، کاباره نشین ها، منافقین کثیفی که در همین خیابان تهران آدم می‌کشتند، و برخی دولت‌های غربی بودند که همراه و پشتیبان جریان نفاق داخلی شدند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار