استاد طب سنتی گفت: مصرف شربت تخم بالنگو مانع بروز سرماخوردگی در افراد میشود، تخم بالنگو مقوی معده، قلب و مغز است و اخلاط سوخته را دفع میکند، به همین دلیل قوه مُدبره را تقویت کرده در نتیجه مقاومت بدن افراد را در مقابل سرماخوردگی افزایش میدهد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محد عبادیانی درباره اثرات مفید تخم بالنگو اظهار کرد: تخم بالنگو مقوی قلب است، باعث کاهش تپش قلب و احساس سبکی در قفسه سینه میشود همچنین در کاهش احساس وحشت نیز مفید است.
وی افزود: افراد و اطفالی که به طور دائم به نزله (ترشحات پشت حلق) و زکام (سرماخوردگی) دچار میشوند، اگر یک سال به طور مداوم به جای آب، شربت تخم بالنگو بخورند، دیگر سرما نمیخورند، زیرا تخم بالنگو مقوی معده، قلب و مغز است و اخلاط سوخته را دفع میکند، به همین دلیل قوه مُدبره را تقویت کرده در نتیجه مقاومت بدن افراد را در مقابل سرماخوردگی افزایش میدهد.
این استاد طب سنتی تصریح کرد: شربت تخم بالنگو را میتوان در ورم روده (کولیت)، بهعنوان یک «کمک دارو» نیز تجویز کرد؛ مصرف این شربت تاثیر زیادی در درمان ورم روده دارد بهخصوص اگر میزان گلاب بیشتر باشد، در این صورت بهتر است شربت را گرم بخورند و شکم را گرم نگه دارند.
دستور تهیه شربت تخم بالنگو
- یک سوم لیوان گلاب - دو سوم لیوان آب - یک قاشق مرباخوری شکر - یک قاشق چایخوری تخم بالنگو