سفیر سابق ایران در پاریس گفت: باید در کنار قدرتهای علمیمان از قدرت نرم برای معرفی حقوق بشر اسلامی استفاده کنیم.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، اسماعیلیفرد دیپلمات سابق کشورمان در پاریس در مراسم رونمایی از سند نقض حقوق بشر در فرانسه که پیش از ظهر امروز در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، اظهار کرد: برخی از مردم گمان میکنند آنچه که فرانسه و آلمان تحت عنوان بهشت موعود در فیلمها و رسانههایشان نشان میدهد واقعیت دارد و اگر کسی هم به آنها انتقاد کند قصد و غرضی دارد.
دیپلمات سابق کشورمان در پاریس افزود: نسل دانشجو و جوانان حوزه باید فضای تخیلی را خدشهدار کنند و اعلام کنند که مدعیان حقوق بشر وقتی خودشان از اعتقاد به خدا و روز قیامت خالی هستند دستاوردهایشان هم مبتنی بر منافع ملی و لیبرالیستیشان شکل گرفته است.
وی ادامه داد: فرانسویها از آزادی بیان و برابری انسانها سخن میگویند، اما هنگامی که با جهان سومیها یا آفریقاییها صحبت میکنند خود را در موضعی بالاتر از آنان فرض میکنند.
اسماعیلیفرد با بیان اینکه فرانسویها عادت به اربابی در جهان دارند، گفت: آنان معتقدند دین یعنی استبداد به همین خاطر وقتی هم که عدهای از دین به عنوان آزادی و اخلاق یاد میکنند، جبهه میگیرند.
دیپلمات سابق کشورمان در پاریس با بیان اینکه فضای قبل و بعد ۱۱ سپتامبر در فرانسه متفاوت است، گفت: حکومتهای غربی با برنامهریزیهایی که انجام میدهند حقوق بشر را خفه میکنند و اکنون نهضت گرایش مدرن به اسلام در فرانسه تبدیل به اسلام ستیزی شده است.
وی گفت: اطلاعات منتشر شده از سوی سازمانهای اطلاعاتی بلژیک نشان میدهد که مدعیان حقوق بشر از طریق عوامل خود دست به آموزشهای افراطی در مساجد این کشور زدهاند.
اسماعیلیفرد با بیان اینکه نقض حقوق بشر به شکل پیچیدهای در غرب انجام میشود، گفت: واقعیت مطلب این است که امروز حقوق بشر سیاسی شده و به عنوان ابزار مورد استفاده مدعیان آن قرار میگیرد.
دیپلمات سابق کشورمان در پاریس ادامه داد: غربیها چشمهایشان را بر وقایع یمن و سوریه و عراق بستهاند و حقوق بشر را به عنوان ابزاری برای تحکم و القای مدل خاصی از زندگی مورد توجه قرار میدهند و اگر کسی این مدل را نپذیرد ناقض حقوق بشر میشود.
اسماعیلیفرد تأکید کرد: باید در کنار موشکها و قدرتهای علمیمان از قدرت نرم برای معرفی حقوق بشر اسلامی نیز استفاده کنیم.