آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۷۵۱۴
عسگری در کنفرانس ملی حکمرانی و سیاست گذاری عمومی:

باید ظرفیت نقدپذیری در جامعه وجود داشته باشد/ اهمیت اتحاد مردم با وجود مخاطرات دو چندان شده است

رئیس سازمان صدا و سیما با بیان اینکه باید ظرفیت نقدپذیری در جامعه وجود داشته باشد، گفت: اهمیت اتحاد مردم با وجود مخاطرات دو چندان شده است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی عسگری، رئیس سازمان صدا و سیما در مراسم اولین کنفرانس ملی حکمرانی و سیاست گذاری عمومی که در سالن همایش‌های بین المللی صدا و سیما در حال برگزاری است، گفت: این کنفرانس به عنوان یکی از مهمترین مسائل علمی دانشگاهی و کاربردی در کشور می‌باشد چرا که سیاست جوامع در زمان حال دچار دگرگونی شده و دیگر نمی‌توان با یک نگاه سنتی به جامعه نگاه کرد. تعاملات اقتصادی و اجتماعی دگرگون شده به طوری که در دوران گذشته این عوامل و علائم مربوط به متغیر‌های اثرگذار بوده و حاکمان ساده‌تر به رهبری حوزه خود می‌پرداختند. امروزه در دنیای تعاملات اجتماعی اقتصادی و فرهنگی ساختار قدرت و نحوه حکمرانی تغییر کرده و توسعه جهانی سبب شده تا از مرز‌های سنتی عبور کنند.

وی ادامه داد: عوامل اجتماعی و سیاسی پیچیده شده و توزیع قدرت به صورت شبکه‌ای در این جوامع سبب شده تا قوانین به اصولی تعاملی و دو سویه تبدیل شوند و همچنین رویکرد‌های مشوق و ترغیب محور بر تنبیه محور غلبه پیدا کرده است.

علی عسگری اضافه کرد: شکل جدیدی از حکمرانی در حال پیاده سازی است و پویایی تحولات در ارتباط سریع انسان‌ها وجود دارد حکمرانی امروز به صورت چند وجهی و عبور از مرز‌های سنتی بوده و در همین راستا افزایش بخش خصوصی در اجرای سیاست‌های دولتی و طرح‌های محلی در کنار قدرت عمومی و در کنار سازمان‌های مرتبط به دولت نشان می‌دهد که این تحولات در کنار سیاست‌های آگاه سازی اهمیت دارد.

وی تصریح کرد: نقش نهاد‌های تحلیل گر در اجرای سیاست‌های حاکمیتی را می‌توان به عنوان بخش جدایی ناپذیر مطرح کرد و رسانه و ابعاد مختلف سیاسی، اجتماعی و اقتصادی نقش مهم در اطلاع رسانی، تحلیل سیاست‌های و محقق شدن محصولات ناشی از آن دارند و رسانه ملی به نوعی فرهنگ ساز است. رسانه ملی اهمیت زیادی در ارتباطات دارد و یکی از سیاست‌های این رسانه انتقال پیام است که همین کار سبب شکل دادن به سیاست‌های بوده و آن‌ها را در صورت نیاز اصلاح می‌کند.

رئیس سازمان صدا و سیما با تاکید بر نقش جدید رسانه در تسریع تعاملات انسانی گفت: حاکمیت‌های دست‌های رسانه با مخاطبان صحبت و بازخورد‌ها را دریافت می‌کنند کاربران رسانه ملی با مشارکت خود نقش ویژه‌ای در سیاست ایفا می‌کنند و رسانه ملی به مسائل یک نگاه سیاستی دارد البته نسبت به امور از دیدگاه سیاسی نگاه نمی‌کند بلکه رسانه ملی عمق هدف سیاست‌ها را شناخته و برای اجرای آن‌ها مقدمات لازم را فراهم می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه باید ظرفیت تحمل نقد در جامعه وجود داشته باشد، گفت: اگر تحملی برای شنیدن نواقص نباشد پیشبرد امور با مشکلات جدی روبرو می‌شود تعامل و همکاری و همچنین درک متقابل و تلاش برای ایجاد مقاصد سبب پررنگ جلوه نشان دادن نقش رسانه می‌شود به طوری که در انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران که بر پایه مردم شکل گرفته نقش آن‌ها در ارتباط و تعامل به شکل بی نظیری نشان داده شده است.

علی عسگری اظهار داشت: مردم در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران صاحبان نظام بوده و این مسئله جزو اصول حیات نظام است. همچنین این نظام با مخاطرات و کاستی‌های برون زا نیز روبرو بوده به طوری که در نظام اهمیت اتحاد مردم را دو چندان کرده است.

وی اظهار داشت: رسانه ملی آمادگی دارد علاوه بر نقش خود به نقش سازنده خود در حوزه تخصصی حکمرانی بپردازد. اجرای سیاست گذاری، نقد و اجرا و در نهایت اصلاح و توسعه سیاست‌ها براساس اسناد بالادستی و منویات امام خمینی و رهبر معظم انقلاب انجام می‌شود و رسانه ملی به عنوان متولی نظام سیاسی کشور این نقش را در قالب شبکه‌های رادیویی محقق می‌کند.

رئیس سازمان صدا و سیما گفت: رسانه با رویکرد جدید در تصمیم گیری حاکمیت خصوصی و عمومی و در دستور فراگیر تغییر می‌کند. رسانه ملی از نقش خود فاصله گرفته و با استفاده از مکانیزم سیاست گرایی از حدود سنتی فراتر رفته و بار دیگر در راستای تحقق اهداف نظام سیاسی کشور مقدمات لازم را فراهم می‌کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: رسانه ملی در فرآیند سیاست گذاری ایران یک نگاه عمل گرایی را نسبت به مسائل دارد و در همین راستا همکاری خوبی با دانشگاه‌ها دارد. تشکیل هیئت‌های اندیشه ورز و سیاست‌های پژوهشی سبب تسهیل در ارتباط می‌شود و ما در صدا و سیما از تخصص این مراکز در حوزه ارتقای سیاست‌ها بهره بردیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار