معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد از تخفیف و کاهش شهریه برخی رشتهها در این دانشگاه خبرداد و گفت: هیچ رشتهای در این دانشگاه تعطیل نمیشود.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه مشترک معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی و توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در واحد بندرعباس، با اشاره به سیاستهای جدید دانشگاه درخصوص اصلاح ساختار آموزشی و ارتقای کیفیت در این حوزه گفت: با توجه به افزایش تعداد موسسات و مراکز علمی در کشور و ایجاد فضای رقابتی در بین آنها، دانشگاه آزاد اسلامی باید به گونهای عمل کند که انتخاب اول در بین دانشگاهها باشد.
رهایی با بیان اینکه عملکرد دانشگاه باید منطبق با شرایط روز باشد، افزود: این دانشگاه باید به عنوان یک مجموعه خصوصی در کشور ساختار دینامیک داشته باشد تا بتواند با گسترش و تحکیم جایگاه خود ارزش آفرینی کند و در صورت تغییر و تحول در ساختار آموزش کشور، خود را منطبق با شرایط موجود کند.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی کاهش جمعیت دانشجو و به حد نصاب نرسیدن برخی رشته محلها در دانشگاه، وجود رشته محلهای دارای هیات علمی و فاقد دانشجو و بالعکس را از جمله مشکلات و موانع این دانشگاه دانست و گفت: ساماندهی رشتهها و اعضای هیات علمی، بهینه سازی تشکیلات، ایجاد رشتههای جدید و بین رشتهای و مهارتی، حذف رشتههای مشابه و موازی از واحدهای مجاور و توسعه رشتهها بر اساس طرح آمایش آموزشی از برنامههایی است که به زودی در جهت رفع این مشکلات صورت میگیرد.
وی ایجاد جاذبه برای پذیرش دانشجو در دانشگاه را از دیگر رسالتهای حوزه آموزش خواند و تصریح کرد: بهبود وضعیت خدمات آموزشی، ارتقای کیفیت دروس ارائه شده، برگزاری دورههای بین المللی و ایجاد نظم و اشتهار ملی و بین المللی از فعالیتهایی است که معاونان آموزشی باید به این نکات توجه ویژهای داشته باشند.
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: شناخت و تحلیل وضع موجود و همچنین تبیین وضعیت مطلوب بر اساس قابلیتهای هر استان و منطقه و اسناد بالا دستی و طرح آمایش آموزش عالی از دیگر برنامههایی است که باید در واحدها و مراکزدانشگاهی عملیاتی شود.
رهایی از تخفیف و کاهش شهریه برخی رشتهها در دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و تصریح کرد: هیچ رشتهای در این دانشگاه تعطیل نخواهد شد و با اتخاذ سیاستهای جدید از جمله تخفیف شهریه، زمینه حضور دانشجویان را فراهم میآوریم.
وی تشکیل کمیته راهبردی و کارگروههای تخصصی در استانها را خواستار شد و گفت: برگزاری جلسات منظم با حضور اعضای کمیته و بررسی مسائل آموزشی واحدها و مراکز و ارائه راهکار مناسب از مهمترین کارهایی است که باید در قالب برنامه زمانبندی شده تحقق یابد.
رهایی ساماندهی اعضای هیات علمی در دانشگاه را از دیگر برنامههای این حوزه دانست و افزود: بدون تردید ساماندهی اعضای هیات علمی با ساماندهی رشتههای دانشگاهی صورت خواهد پذیرفت و هر استاد باید در زمینه تخصص خود در دانشگاه فعالیت کند.