آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۸۱۴۹
‎هاشمی در جلسه ۱۷ دی ماه شورای شهر:

‎به مدد برجام، توطئه علیه ایران در شورای امنیت شکست خورد/ 2زلزله برای ما هشدار بود

رئیس شورای شهر گفت: به مدد برجام، توطئه علیه ایران در شورای امنیت شکست خورد، اما این نباید ما را از مشکلات جدی در اداره جامعه غافل کند.
‎به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، هاشمی در جلسه ۱۷ دی ماه شورای شهر گفت: پنجاهمین سالگرد فقدان شادروان غلامرضا تختی گرامی می‌داریم.
 
وی ادامه داد: دوزلزله که یکی زمین را به لرزه درآورد و دیگری جامعه را، هشداری برای ما بود، این هشدار‌ها نه آنقدر کوچک بود که حس نشود و نه آنقدر بزرگ که پیامد‌های سخت داشته باشد، ما هم باید تهران را مقاوم در برابر زلزله بسازیم و هم مدیریت جامعه را کارامد کنیم.

هاشمی بیان کرد: به مدد برجام، توطئه علیه ایران در شورای امنیت شکست خورد، اما این نباید ما را از مشکلات جدی در اداره جامعه غافل کند.

‎وی افزود: در آستانه نخستین سالگرد مرحوم هاشمی رفسنجانی قرار داریم وشاید امروز بیش از هرزمان دیگری خلا نبودن ایشان در فضای متلاطم جامعه احساس می‌شود، امروز نه بعنوان فرزندی در رثای پدر بلکه بعنوان یک شهروند ایرانی که در طول نیم قرن شاهد مجاهدت‌های خستگی ناپذیر این بزرگمرد تاریخ ایران معاصر بودم، لازم می‌دانم به نکاتی در رابطه با ایشان اشاره کنم.

‎رئیس شواری شهر تهران  عنوان کرد: هاشمی، نماد عقلانیت نظام بود، عقلانیتی که ضرورت‌های جامعه و نیاز‌های مردم را با مصالح نظام ومبانی اسلام پیوند می‌زد و برای بن بست‌ها، راه برون رفت، طراحی می‌کرد واز تهدیدات فرصت می‌ساخت.
‎هاشمی اسطوره صبر وبردباری بود، خویشتن داریش از خویش گذشتنش حاصل شده بود، بیاد ندارم که عصبانیتش را دیده باشم، از دیگرانی که به او جفا می‌کردند، دیر ناراحت می‌شد و زود می‌گذشت، مخالفان خود را نیز فرزندان ایران و نیرو‌های انقلاب می‌دانست و می‌کوشید از ریزش در نظام جلوگیری کند، حالا در این راه اگر متحمل آسیب و حمله وجفا نیز می‌شد، به جان می‌خرید.
وی اظهار داشت: هاشمی آینده نگر بود، به فردای دیگران، دیروز اندیشیده بود، دنیا دیده گی و مطالعه تجربیات سایر ملتها، برایش الهام آفرین وایده ساز بود و از یادگیری در هر شرایطی استقبال می‌کرد، ظرفیت‌های فراوان ایران زمین و محرومیت‌های بی حد ایرانیان را به خوبی درک می‌کرد و فاصله وضع موجود و وضعیت مطلوب هم برایش رنج آور بود و هم به او انرژی وانگیزه می‌داد.
‎هاشمی گفت: هاشمی اسلام شناسی نواندیشی، قرآن پژوهشی خلاق، مجتهدی آگاه به زمان، پایبند به اخلاق و فضیلت بود که رسالت روحانیت وحوزه‌های علمیه را در برداشتن موانع پیشرفت و توسعه از مسیر جوامع اسلامی می‌دانست، به تضاد بین علم وعقل با روح دین واحکام آن قایل نبود، امتیاز شیعه و اسلام ناب را در جمع بین علم وعقل وشرع می‌دانست.هاشمی شجاع بود، همان اندازه که در فرماندهی وحضور در خط مقدم جبهه‌های جنگ دلیر بود، در پذیرفتن مسئولیت و مواجه با حقیقت، شجاعت داشت، رزمنده‌ای صلح طلب و مبارزی خستگی ناپذیر بود، از دشمن نمی‌هراسید، اما شهادت جوانان ایرانی ومرگ سربازان دشمن او را رنج می‌داد، با هدف برقراری صلح می‌جنگید و برای پذیرش آبرو وجان خویش را پیشکشش مرادش خمینی کبیر کرد که مصداق ذبح اکبر انقلاب باشد.
 
رئیس شورای شهر ادامه داد: هاشمی مجاهدی نستوه بود، بیست سال برای پیروزی انقلاب اسلامی و به نتیجه رسیدن نهضت سازماندهی، سخنرانی، تولید فکر و رنج زندان، شکنجه و دوری از خانواده را برخود هموار کرد تا شاهد به ثمر نشستن آرمان آزادی خواهی مردمش باشد، تحمل سخت‌ترین شکنجه‌ها و فشار‌های ساواک را به عشق وطن پذیرا شد تا ایران از این مسیر پر پیچ و خم بگذرد و به ایستگاه انقلاب برسد.
 
وی افزود: هاشمی آرمانخواهی واقع آگرا بود، اهدافی بزرگ داشت، اما اگر با مانع روبرو می‌شد، با برداشتن گام‌های کوچک این مسیر دشوار را می‌پیمود، هیچگاه از آرمان‌های بزرگش دست نشست و هرگز از واقعیات پیش رو چشم نپوشید، مصلحت را در پیوند آرمان‌ها و واقعیت معنا می‌کرد تا جامعه در بن بست نماند.هاشمی سیاستمداری با بصیرت بود، رگه‌های انحراف را پیش از دیگران تشخیص می‌داد ونسبت به آن هشدار می‌داد، افراط وتفریط، تندروی وکند روی را دو روی یک سکه می‌دانست که هریک مقدمه و متلازم دیگری است، میانه روی و اعتدال را توصیه می‌کرد و در زندگی شخصی و سیاسی خود بیش از دیگران به توصیه اش پایبند بود.
 
هاشمی گفت: هاشمی منادی وحدت بود، وحدت بین شیعیان واهل سنت، وحدت بین نظام و مردم، وحدت بین جریانات وسلایق مختلف سیاسی و وحدت بین ملتها. اعتقادی راسخ داشت که نباید تفاوت‌های فکری و فرهنگی که می‌تواند عامل پویایی جامعه ورشد شود، باعث کدورت ودشمنی گردد. وامروز بیش از هرزمان دیگری خلا فقدان هاشمی را حس می‌کنیم، جامعه ونظام با جای خالی اندیشه نگرشی مواجه هستند که تهدید‌ها را تبدیل به فرصت، و کدورت‌ها را تبدیل به صمیمت و وحدت کند.
 
وی خاطر نشان کرد: سیره هاشمی، راه اعتدال، روش عقلانیت، مدارا و وحدت در عین کثرت است. میراث او برای ایران، مسیر آبادانی، رفاه و شکوفایی است و رسالت بزرگ ما پیمودن این مسیر دشوار است، راهی که هاشمی با استواری آن را طی کرد و امیدوارم ما نیز رهروی پیوسته در مسیر اعتلای ایران باشیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار