آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۸۴۲۱

نیکی هیلی: ما نیز می‌توانیم کره شمالی را نابود کنیم

سفیر آمریکا در سازمان ملل تصریح کرد که رئیس‌جمهور آمریکا به کره شمالی یادآوری کرد که واشنگتن قدرت نابود کردن این کشور را دارد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «نیکی هیلی» نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل در گفت‌وگو با برنامه «این هفته» شبکه «ای بی سی» در خصوص کره شمالی گفت: «ما قصد نداریم به آن‌ها اجازه دهیم بروند و اینگونه این حقیقت را به تصویر بکشند که آن‌ها دکمه‌ای بر روی میز خود دارند و می‌توانند آمریکا را نابود کنند».

وی ادامه داد: «ما می‌خواهیم همیشه به آن‌ها یادآور شویم که ما نیز می‌توانیم آن‌ها را نابود کنیم بنابراین درباره حرف‌هایی که می‌زنید و کار‌هایی که می‌کنید، بسیار محتاط باشید و دقت کنید».

وی در خصوص لفاظی‌های ترامپ علیه پیونگ‌یانگ اینگونه توضیح داد: «فکر می‌کنم که ترامپ همیشه می‌بایست همیشه کیم را هوشیار حفظ کند. مهم است که ما حتی به وی اجازه ندهیم آنقدر گستاخ شود که این حقیقت را درک نکند که اگر یک جنگ هسته‌ای را آغاز کند، چه رخ خواهد داد».

هیلی همچنین تصریح کرد که کره شمالی باید قبل از آنکه آمریکا وارد هرگونه مذاکره با این کشور شود، آزمایشات هسته‌ای خود را متوقف کند.

وی یک روز بعد از آنکه ترامپ در خصوص مذاکره با کره شمالی ابراز تمایل کرد، گفت: «آن‌ها باید آزمایش (موشک) را متوقف کنند. آن‌ها باید درباره گفت‌وگو در خصوص منع تسلیحات هسته‌ای اشان تمایل داشته باشند. این‌ها باید به حقیقت تبدیل شود».

سفیر آمریکا در سازمان ملل توضیح داد: «این‌ها مراحلی دارد و یک شبه رخ نمی‌دهد. آنطور که شاهد بودیم، اوضاع خطرناکی است».

در حال تکمیل...
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار