رئیس شورای راهبردی روابط خارجی گفت: نسبت به مسائل بین المللی در ایران تلاشهایی شده و سند دیپلماسی علمی و فناوری که توسط مقام معظم رهبری ارائه شد در شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال نهایی شدن است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کمال خرازی، رئیس شورای راهبردی روابط خارجی در نشست هم اندیشی پروژه اقتصاد مقاومتی که عصر امروز در ساختمان وزارت علوم برگزار شد، گفت: نسبت به مسائل بین المللی در ایران تلاشهایی شده و سند دیپلماسی علمی و فناوری که توسط مقام معظم رهبری ارائه شد در شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال نهایی شدن است.
وی با اشاره به شرایط لازم برای جذب دانشجوی برتر بین المللی توضیح داد: برای پذیرش دانشجویان برتر ما باید به دانشجویان بورسیه تحصیلی اعطا کنیم همچنین شرایط امنیتی سیاسی و اجتماعی کشور در جذب دانشجویان اهمیت ویژهای دارد. تحول شیوههای آموزش و پژوهشی یکی از لازمههای وجود دانشگاههای برتر است.
وی ادامه داد: داشتن اساتید بین المللی، پرداخت حقوق بالا به ایرانیان و اساتید خارجی شاغل در دانشگاههای برتر، تدریس به زبان انگلیسی، داشتن تجهیزات و زیر ساختهای به روز برای تحقیقات و داشتن برنامه آموزشی به روز از دیگر برنامههای مهم برای تحقق دانشگاه برتر بین المللی است.
خرازی ادامه داد: مواردی که میتوان به آن اشاره کرد تجاربی است که در ستاد علوم و فناوریهای شناختی به آن دست پیدا کردیم از این جمله میتوان به اجرای پروژههای مشترک با کشورهای دیگر، تاسیس آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز و تشکیل گروههای تحقیقاتی از طرحهایی است که در این ستاد انجام شده و ما توانسته ایم ۲۲۱ پروژه را در این ستاد اجرا کنیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری همیشه به آموزش عالی تاکید کرده و به آن کمک کرده اند، اما آنچه باید در عمل انجام شود وظیفه دولت است که امیدواریم دولت بیشتر از قبل به آموزش عالی کمک کند.
در ادامه منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: پروژه اقتصاد مقاومتی یک پروژه بین المللی است که در کنار آنکه باید دولت و جلسات با آن را مدنظر قرار دهیم، اما باید به درون دانشگاهها توجه ویژه کنیم لذا در صورتی که در مسیر کار کم و کسری به وجود بیاید نباید در حرکت همکاران اثر منفی بگذارد و قرار نیست هیچ رده بندی این برنامهها را متوقف کند.