آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۹۲۲۵

جنگنده اماراتی حریم هوایی قطر را نقض کرد

دولت قطر در ابلاغیه‌ای به شورای امنیت اعلام کرد که جنگنده اماراتی حریم هوایی این کشور را نقض کرده است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، دولت قطر در ابلاغیه خود به شورای امنیت اعلام کرده است که یک جنگنده اماراتی دسامبر گذشته حریم هوایی این کشور را نقض کرده است.

طبق گزارش شبکه روسیا‌الیوم، قطر در این ابلاغیه خود آورده است که در صورت تکرار نقض حریم هوایی خود توسط جنگنده‌های اماراتی، اقدامات لازم را برای دفاع از مرزها، حریم هوایی و امنیت ملی خود و نیز حفظ حق حاکمیت مشروع خود اتخاذ خواهد کرد.

نقض حریم هوایی قطر توسط جنگنده اماراتی در حالی است که چهار کشور عربستان، امارات، بحرین و مصر از بیش از ۷ ماه پیش به بهانه حمایت قطر از تروریسم، روابط خود با قطر را قطع و تمامی پرواز‌ها به این کشور را تعلیق کرده‌اند و حتی عربستان تنها گذرگاه مرزی قطر تحت عنوان گذرگاه «سلوی» را بسته است.
برچسب ها:
جنگنده
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار