کد خبر:۶۵۹۳۴۵

یاد ابوالفضل سپهر در چهلمین شب شاعر زنده می‌شود

در چهارمین سال برگزاری محفل «شب شاعر» چهلمین مراسم از این سلسله نشست، در پاسداشت زنده یاد ابوالفضل سپهر برگزار می‌شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی سازمان هنری رسانه‌ای اوج؛ در چهارمین سال برگزاری محفل «شب شاعر» چهلمین مراسم از این سلسله نشست، در پاسداشت زنده یاد ابوالفضل سپهر برگزار می‌شود.

در این مراسم که فردا یکشنبه ۲۴ دی ماه از ساعت ۱۵ در نخلستان اوج برگزار می‌شود، دوستان و آشنایان مرحوم سپهر و همچنین چهره‌های سرشناس فرهنگ و ادبیات کشور برای پاسداشت این شاعر فقید گرد هم می‌آیند.

گفتنی است؛ سلسله مراسم شب شاعر با محوریت تقدیر از شعرا و ادیبان معاصر از سال ۹۲ آغاز شده و در ۳۹ محفل از چهره‌های سرشناسی مانند محمدحسین جعفریان، ناصر فیض، یوسفعلی میرشکاک، اسماعیل امینی، علی موسوی گرمارودی، ولی الله کلامی زنجانی و... تقدیر به عمل آمده است.
 
یاد ابوالفضل سپهر در چهلمین شب شاعر زنده می‌شود
برچسب ها:
شاعر سپهر
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار