واکنشها به محکومیت دانشجویان عدالتخواه شیراز؛
یادداشت دانشجویی/
دانشجوی غیر وابسته را محافظهکار نکنید
دانشجویانی که در شیراز محکوم شدند را با عنوان «عدالت خواهان» معنادهی نمیکنم اما نوع مواجهه قهری-حقوقی حاکمیت با آنان را اشتباه میدانم.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو-عبدالله گنجی*؛ دانشجویانی که در شیراز محکوم شدند را با عنوان "عدالتخواهان" معنا دهی نمی کنم اما نوع مواجهه قهری - حقوقی حاکمیت با آنان را اشتباه می دانم.
اشتباه از آنجا ناشی می شود که خط کش و مته حقوق به خشخاش نحیف جوان کم تجربه گذاشته می شود.دانشجو کم تجربه است،مقتضای سنش تند گویی و هیجان است،جزیی نگر است.با رویت یک خلاف همه چیز را نابود شده می بیند و فکر می کند باید کاری کند،برای صدور بیانیه اش حقوق و قانون نمی خواند.ادبیاتش تیز است اما دور از قدرت و ثروت است.برای خودش چیزی نمی خواهد و احساس رسالت می کند.البته در این مسیر اشتباه هم می کند اما نه اشتباه یک فرد 40 ساله بلکه اشتباه یک انسان کم تجربه و هویت جو.
به تجربه آموختم آنجا که دانشجو خودش را مامور بیگانه نکرده است باید از او گذشت.او غضروفی است (منعطف) نه استخوانی . با یک محبت عوض می شود و با یک اخم کینه می گیرد.روحش ظریف است چون هنوز به آلودگی های عرفی قدم نگذاشته است.
او بعدها که به سن می رسد اشتباهات خود را مرور می کند و متوجه ضعف دیروزش می شود. اما نیت او اقدام مجرمانه نبوده است. او قوه قهری ندارد و معمولا بر اطلاعات دقیق هم اشراف ندارد. شنیدن فساد او را بهم می ریزد به همین دلیل مفاهیم تند را با سلاح قلم و زبان شلیک می کند و فکر می کند مصلح است. روح نحیف او را محترم بشماریم.
* عبدالله گنجی، مدير مسئول روزنامه جوان
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالان دانشجویی است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.