کد خبر:۶۵۹۹۸۸
در دبیرخانه شورای عالی عتف؛

نخستین جلسه رسیدگی به شکایات موسسات دانش‌بنیان برگزار شد

نخستین جلسه رسیدگی به شکایات موسسات دانش بنیان در راستای ماده ۳۰ آیین نامه اجرایی قانون حمایت شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان و تجاری سازی نوآوری‌ها و اختراعات، شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان در دبیرخانه شورای عالی عتف برگزارشد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ به نقل از روابط عمومی دبیرخانه شورای عالی عتف نخستین جلسه رسیدگی به شکایات موسسات دانش بنیان باحضور نماینده شرکت، نمایندگان دبیرخانه شورای عالی عتف و نمایندگان کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان امروز، دوشنبه ۲۵ دیماه در دبیرخانه شورای عالی عتف برگزارگردید.
گفتنی است، طبق ماده ۳۰ آیین نامه اجرایی قانون حمایت شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان و تجاری سازی نوآوری‌ها و اختراعات، شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان می‌توانند اعتراض خود را نسبت به عملکرد دستگاه‌های مجری قانون با ارائه مستندات به دبیرخانه شورا ارسال نمایند. دبیرخانه شورا موظف است ظرف یک ماه نسبت به رسیدگی به اعتراضات واصل شده اقدام نماید.

شایان ذکر می‌باشد، مطابق با ماده (۷) قانون حمایت از شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان و ماده (۳۰) آیین‌نامه اجرایی آن، چنانچه شرکت و مؤسسه دانش‌بنیان شکایتی از سازمان‌ها یا دستگاه‌هایی که موظف به ارائه خدمات و تسهیلات به آن‌ها بودند، داشته باشند، می‌توانند نزد دبیرخانه شورا اعتراض نماید.
 
در راستای اجرای این تکلیف قانونی، در اواخر سال ۱۳۹۵، سامانه دریافت شکایات شرکت‌ها و مؤسسات متقاضی استفاده از مزایای قانون دانش‌بنیان در پرتال دبیرخانه شورا راه‌اندازی شده است. شرکت‌ها و مؤسسات می‌توانند اعتراض خود را نسبت به فرآیند یا نتیجه ارزیابی و تایید صلاحیت، چگونگی دریافت حمایت‌ها و تسهیلات یا سایر موانع و مشکلات مرتبط با صیانت از شرکت‌های دانش‌بنیان، در این سامانه ثبت نمایند. علاوه بر این، دفتر امور شرکت‌های دانش‌بنیان در پنجره واحد مجتمع نوآوری و شکوفایی شرکت‌های دانش‌بنیان افتتاح شده است. شرکت‌ها می‌توانند با مراجعه به این دفتر، شکایت خود را به صورت حضوری ثبت نموده و فرآیند رسیدگی به آن را پیگیری نمایند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار