کد خبر:۶۶۰۵۲۷
معاون استاندار مازندران:

تولید علم و تجاری سازی در مازندران وابسته به ورود دانشگاه‌ها است

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مازندران بر لزوم ورود دانشگاه‌ها به تولید علم و تجاری سازی آن در مازندران تاکید کرد.
تولید علم و تجاری سازی در مازندران وابسته به ورود دانشگاه‌ها است

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو, حسن خیریان پور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مازندران در دوازدهمین کنفرانس بین المللی حفاظت و اتوماسیون سیستم های قدرت در دانشگاه علم و فناوری مازندران در بهشهر، اظهار کرد: استان مازندران به دلیل موقعیت، ویژگی ها و شرایط خاصی که دارد ظرفیت ها و پتانسیل های بالقوه و بالفعل متعددی در ابعاد مختلف در این استان نهفته است که قطعا با برنامه ریزی دقیق، استان مازندران می تواند کارکرد ملی و فرا ملی داشته باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مازندران خاطر نشان کرد: استان مازندران علاوه بر قدمت تاریخی، از ظرفیت های متعدد به ویژه نیروی انسانی توانمند، سه فرودگاه فعال، سه بندر فعال، زمین های حاصلخیز، موقعیت خاص جغرافیایی و استراتژیک، ساحل زیبای دریای خزر و همجواری با پایتخت کشور برخوردار است و قطعا این نکته بر همه مبرهن است که با یک دیپلماسی فعال اقتصادی و گردشگری، طراز استان مازندران می تواند به طراز کشوری و حتی فراکشوری ارتقا پیدا کند.

حسن خیریان پور با بیان اینکه مازندران از دو منبع عظیم ثروث یعنی دریا و جنگل برخوردار است که در هیچ استان کشور این ظرفیت وجود ندارد، تصریح کرد: مازندران در تولید 19 محصول رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است و گردشگری سلامت، طبیعت گردی، بوم گردی و صنایع دستی نشان می دهد مازندران از ظرفیت های بسیار خوبی برخودار است.

وی مطرح کرد: یکی از برنامه های 8 گانه دولت درباره تحول نظام اداری کشور ایجاد دولت الکترونیک و هوشمندسازی اداری است، استان مازندران پس از تهران در رتبه دوم کشور در زمینه بهره مندی از فناوری های نوین قرار دارد و مازندارن با ضریب نفوذ اینترنت بالا در حال حرکت به سمت استان مجازی شدن است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار