آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۰۸۰۴
کارشناس هواشناسی مطرح کرد

آخرین پیش بینی‎ هواشناسی/ برف و باران در راه است

کارشناس سازمان هواشناسی گفت: از فردا بعدازظهر با ورود سامانه جدید بارشی شاهد بارش برف و باران در کشور خواهیم بود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اصغری کارشناس هواشناسی گفت: از آخر وقت فردا شاهد یک موج بسیار خوب بارشی در کشور خواهیم بود که از سمت غرب، استان‌های آذربایجان شرقی و غربی و اردبیل را دربر خواهد گرفت.

وی گفت: این موج جدید بارشی از فردا شب استان‌های ایلام، شمال خوزستان، زنجان، همدان، چهارمحال و بختیاری و لرستان و از شنبه در تهران، البرز، قزوین، قم، اصفهان، مرکزی، فارس و بوشهر را برفی و بارانی خواهد کرد.

اصغری گفت: از روز شنبه در استان‌های مازندران، گیلان و گلستان و از روز یکشنبه نیمه شرقی کشور مثل استان‌های یزد، خراسان جنوبی، رضوی و شمالی و همچنین استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان را در بر خواهد گرفت و از روز سه شنبه این سامانه کشور را ترک خواهد کرد و باعث کاهش دمای شدید خواهد شد.

وی افزود: خلیج فارس در چند روز آینده مواج خواهد بود و قایق‌ها و شناور‌های کوچک باید مراقب باشند.
برچسب ها:
برف باران
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار