کد خبر:۶۶۱۱۴۸

بیش از ۵۰۰ ساختمان مشابه پلاسکو در تهران وجود دارد/ ورود کمیسیون عمران در پی تاخیر مجدد در ساخت پلاسکو

عضو کمیسیون عمران مجلس، با تاکید بر اینکه تعلل در ساخت مجدد پلاسکو در دهه فجر به ورود مجلس و پیگیری موضوع منجر می شود، گفت: وجود بیش از ۵۰۰ ساختمان مشابه پلاسکو در تهران زنگ خطری است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛ علی یارمحمدی با اشاره به اینکه یکسال از حادثه غمبار پلاسکو می‌گذرد، گفت: طبق رایزنی‌های صورت گرفته مقرر شده بود عملیات ساخت مجدد این ساختمان قبل از سالگرد آن آغاز شود، اما اکنون این موضوع به دهه فجر موکول شده است.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، با اشاره به نشست‌های مستمر کمیسیون عمران مجلس با مسئولان مربوطه در خصوص ساختمان پلاسکو، افزود: ساخت مجدد این ساختمان به اذعان مسئولان مربوطه در دهه فجر صورت می‌گیرد و اگر این موضوع باز هم با تعلل مواجه شود کمیسیون عمران مجلس ورود خواهد داشت.

نحوه ساخت مجدد پلاسکو یکی از دلایل تاخیر در آغاز عملیات عمرانی ساختمان

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه عدم ارایه مجوز برای ساخت پلاسکو به سبک و سیاق قبل با تعداد طبقاتی که در گذشته وجود داشت یکی از علل تاخیر در آغاز عملیات عمرانی این پروژه بوده است، تصریح کرد: بنیاد مستضعفان ساختمان دیگری در مجاورت با پلاسکو داشته که خواهان ادغام با این ساختمان در ساخت مجدد است که این موضوع و بررسی‌های کارشناسی آن نیز یکی دیگر از علل تاخیر در آغاز عملیات عمرانی بوده است.

یارمحمدی با تاکید بر اینکه در نشست‌های برگزار شده در کمیسیون عمران مجلس مسئولان مربوط به ساختمان پلاسکو علت تاخیر در ساخت مجدد این ساختمان را توجیه کرده اند، افزود: هر چند تاخیر در ساخت مجدد این ساختمان توجیه پذیر نیست، اما باید بپذیریم که ساخت پلاسکو با تعداد طبقات قبلی به هیچ وجه ممکن نیست.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان اینکه تعلل مجدد در ساخت پلاسکو پس از دهه فجر ورود مجلس به موضوع را در پی خواهد داشت، گفت: نباید اجازه متضرر شدن بیش از این کسبه پلاسکو داده شود.

سهم دستگاه‌های مختلف در حادثه پلاسکو مشخص شده است

یارمحمدی با تاکید بر اینکه مقصران حادثه پلاسکو و سهم دستگاه‌های مختلف در گزارش کمیسیون عمران مجلس مشخص شده و به اطلاع مردم رسید، تصریح کرد: با توجه به حساسیت بالای مجلس در این موضوع زمینه رسیدگی به تخلفات صورت گرفته در این پروژه فراهم می‌شود.

وی با بیان اینکه نمایندگان عضو کمیسیون عمران مجلس از توجیحات دستگاه‌های مسئول در حادثه پلاسکو قانع نشده اند، افزود: متاسفانه هر کدام از دستگاه‌های مسئول در حادثه پلاسکو تقصیر را به گردن دیگری یا موضوعی موهوم می‌اندازند.

این نماینده مردم در مجلس دهم، ادامه داد: کمیسیون عمران مجلس حتی آماده رفع خلاء‌های قانونی در حادثه پلاسکو بوده، اما با بررسی‌های انجام شده هیچ خلاء دیده نشده است.

بنیاد مستضعفان به تذکرات پی در پی بی توجه بوده است

یارمحمدی گفت: میزان قصور دستگاه‌های مختلف در حادثه پلاسکو مشخص است و متاسفانه نادیده گرفتن تذکرات در خصوص ایمن نبودن این ساختمان از سوی بنیاد مستضعفان نیز حادثه را رقم زد.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از اینکه ساختمان‌های مشابه پلاسکو در تهران زیاد است، افزود: طبق اذعان دستگاه‌های مسئول بیش از ۵۰۰ ساختمان مشابه پلاسکو در تهران وجود دارد که بی توجهی به آن‌ها حادثه مشابه را رقم می‌زند.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، گفت: مقاوم سازی ساختمان‌های مشابه پلاسکو باید در دستور کار قرار بگیرد در غیر این صورت پشیمانی سودی نخواهد داشت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار