کد خبر:۶۶۲۰۱۲
رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره):

بهترین سرمایه‌گذاری در حوزه‌ی آموزش و پرورش است

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: سرمایه‌گذاری در آموزش و پرورش بهترین سرمایه‌گذاری است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد مخبر رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) پیش از ظهر سه‌شنبه در مراسم افتتاح هم‌زمان ۴ مدرسه‌ی برکت در مدرسه‌ی ۱۵ کلاسه‌ی روستای قلعه قاضی در شهرستان بندرعباس با بیان این‌که نباید در حوزه‌ی آموزش و پرورش کوتاهی کرد، بیان داشت: سرمایه‌گذاری در حوزه‌ی آموزش و پرورش بهترین سرمایه‌گذاری است که متأسفانه در این حوزه غفلت شده است و نگاه مناسبی به حوزه‌ی آموزش و پرورش نیست.
وی عنوان کرد: در فصل بودجه‌بندی قرار گرفته‌ایم و امیدواریم مجلس و دولت نگاه مثبتی به سرمایه‌گذاری در حوزه‌ی آموزش و پرورش داشته باشند. همیشه نگاه به این حوزه نگاه هزینه‌ای بوده است در حالی که سرمایه‌گذاری در این حوزه آینده‌ی کشور را تضمین می‌کند.
دکتر مخبر خاطرنشان کرد: انقلاب به دست همین دانش‌آموزان شکل گرفت و زمانی که به دیدار خانواده‌ی شهدا می‌رویم، بیش‌ترین میانگین سنی شهدا را جوانان بین ۱۵ تا ۱۶ سال تشکیل می‌دهند. نباید از آموزش و پرورش غفلت شد، چون آینده‌ی کشور و نظام از همین مدارس شکل می‌گیرد.
رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) اظهار داشت: بنیاد برکت اقدامات و خدمات مناسبی در مناطق محروم انجام داده است و صد‌ها میلیارد تومان در حوزه‌ی آموزش و پرورش، بهداشت و درمان، و امور زیربنایی هزینه کرده است.
وی با بیان این‌که با برنامه‌ریزی اصولی برای کسب درآمد از ظرفیت‌های استان هرمزگان می‌شود نصف کشور را اداره کرد، عنوان کرد: برنامه‌ریزی‌های نادرست باعث شده تا شهر‌های ساحلی ایران همانند شهر‌های ساحلی سایر کشور‌ها آباد نباشد. احداث مجموعه‌های تولید فولاد در کویر و انتقال آب به این مناطق هزینه‌های زیادی را به دولت و نظام تحمیل کرده است، در حالی که با سرمایه گذاری مناسب در کنار سواحل می‌توان در رونق و آبادانی شهر‌ها و روستا‌های ساحلی تاثیرگذار بود.

مخبر خاطرنشان کرد: ستاد اجرایی فرمان امام (ره) سرمایه گذاری‌های اقتصادی خوبی در شهرستان جاسک در راستای توسعه سواحل مکران در حال انجام است و در زمان مناسب اطلاع رسانی خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار