رئیس پلیس آگاهی ناجا در خصوص جزئیات سامانه اموال مکشوفه و چگونگی مراجعه مالباختگان به این سامانه سخن گفت.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار محمدرضا مقیمی رئیس پلیس آگاهی ناجا در حاشیه همایش رؤسای ادارات مبارزه با سرقت پلیس آگاهی سراسر کشور در جمع خبرنگاران در خصوص سامانه اموال مکشوفه و اولویتهای پلیس آگاهی اظهار داشت: قرارگاه مبارزه با سرقت با توجه به آنچه جرم سرقت را در اولویت قرار دادیم در اولویت کاری مأموران پلیس آگاهی سراسر کشور قرار گرفت.
رئیس پلیس آگاهی ناجا تصریح کرد: فرماندهی قرارگاه مقابله با سرقت با فرمانده ناجا و جانشین فرمانده ناجا است و دبیری این قرارگاه با رئیس پلیس آگاهی ناجا است.
وی به برنامههای این قرارگاه پرداخت و گفت: ایجاد احساس امنیت در خصوص مالباختگان، موردی بود که مدنظر بوده است؛ اگر سارقی دستگیر میشد و مالی از آن به دست میآمد به سختی میتوانستیم اموال را به صاحب اصلی آن برگردانیم.
سردار مقیمی ادامه داد: در بسیاری موارد خود سارق نمیدانست که اموال را از کدام منزل و یا کدام شهر سرقت کرده و در برخی موارد نیز مأموران ما اموال مسروقه زیادی را کشف میکردند که بلاصاحب بود و اینها سالهای زیادی در انبارهای پلیس آگاهی که با عنوان گنجینه خطاب میشد نگهداری شدند.
وی گفت: بسیاری از این اموال که زمان زیادی از کشف آنها گذشته بود تعیین تکلیف شرعی شدند، اما ما به دنبال طرحی بودیم تا بتوانیم برای استرداد اموال به صاحبان اصلی خود اقدام میکنیم بنابراین سامانه اموال مکشوفه را راهاندازی کردیم.
رئیس پلیس آگاهی ناجا گفت: هر آنچه سرقت و کشف شده اطلاعاتش در این سامانه بارگذاری شده تا مالباختگان بتوانند آنها را شناسایی کنند؛ البته در این مرحله این سامانه فقط در تهران بزرگ بارگذاری شده و تا آخر هفته ۷ استان و تا اواخر بهمن همه استانها اموال مسروقه مکشوفه خود را وارد این سامانه میکنند.
سردار مقیمی به مالباختگان توصیه کرد که با مراجعه به سایت پلیس اموال کشف شده را مشاهده کرده و بعد از شناسایی مراحلی را که در سامانه مشخص شده تکمیل کرده تا بتوانند اموال خود را دریافت کنند؛ البته ارائه مستندات، فاکتور، شماره شناسایی و ... با توجه به نوع مال ضروری است چرا که نمیخواهیم مال کسی را به اشتباه به فرد دیگری تحویل دهیم.