کد خبر:۶۶۲۸۲۵
با حکم غلامی؛

«بهروز ابطحی» رئیس پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی شد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حکمی بهروز ابطحی را به سمت رئیس پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی منصوب کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حکمی بهروز ابطحی را به سمت «رئیس پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی» منصوب کرد.

در متن حکم انتصاب ابطحی آمده است: «با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و تجارب جناب‌عالی و بر اساس پیشنهاد معاون محترم پژوهش و فناوری، به موجی این حکم به مدت 4 سال به سمت «رئیس پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی» منصوب می‌شوید. انتظار می‌رود با توکل به خداوند سبحان، مأموریت‌ها و وظایف محوله را بر پایه قوانین، سیاست‌ها و برنامه‌های دولت تدبیر و امید و برنامه‌های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی به انجام رسانید.

امید است با رعایت منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید و حفظ بیت‌المال و اعمال سیاست‌های موثر به منظور صرفه‌جویی در هزینه‌ها، پرهیز از تجمل‌گرایی، تقویت نظم و انضباط اداری و رعایت دقیق مقررات مالی و ارتقای علمی، فرهنگی و اجتماعی آن دانشگاه نهایت کوشش و اهتمام خویش را به کار برید.»

همچنین مسعود برومند، معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، در نامه‌ای از خدمات و تلاش‌های ناصر حاجی زاده ذاکر در مدت تصدی ریاست پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی قدردانی کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار