کد خبر:۶۶۲۸۹۷

الاخبار: سعودی‌ها برنامه جاسوسی مغرب با تکنولوژی اسرائیل را تأمین مالی می‌کنند

عربستان سعودی در راستای اجرای سیاست‌ عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی، برنامه مغرب برای خرید چهار فروند هواپیمای جاسوسی و شنود از آمریکا را که مجهز به تکنولوژی اسرائیل است، تأمین مالی می‌کند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، دولت مغرب در حال انجام آخرین بررسی‌ها درباره معامله‌ای است که طی آن شرکت اسلحه‌سازی «ریتون» آمریکا، مغرب را به چهار فروند هواپیمای جاسوسی و شنود مجهز می‌کند در حالیکه شرکت «التا سیستمز» رژیم صهیونیستی به طور غیر علنی در این معامله مشارکت دارد.

شرکت مذکور از شرکت‌های زیر مجموع صنایع فضایی رژیم صهیونیستی است که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا این شرکت را برای مشارکت در امر ساخت دیوار در مرز آمریکا و مکزیک برگزیده بود.

روزنامه الاخبار لبنان به نقل از نشریه «انتلیجنس آن لاین» نوشت که از جمله مأموریت‌های شرکت «التا سیستمز» نصب تجهیزات هجومی در داخل هواپیماهایی است که به تجهیزات اطلاعاتی جهت رهگیری سیگنال‌های مورد استفاده در مکالمات افراد و یا دیگر سیگنال‌هایی که به طور مستقیم در مکالمات دخالت ندارند، مجهز هستند.

طبق این گزارش آمریکا با انتقال تکنولوژی جاسوسی، شنود و شناسایی به مغرب که از بسیاری پیشرفته و مدرن‌تر از تکنولوژی است که آمریکا قصد فروش به الجزایر را داشت، موافقت کرده است.

آمریکا اخیرا از تصمیم خود برای تجهیز الجزایر به تکنولوژی جاسوسی، شنود و شناسایی صرف نظر کرد در حالیکه قرار بود شرکت ریتون هواپیماهای نوع «بیچکرافت 1900» را به هواپیماهای جاسوسی جهت فروش به الجزایر تبدیل نماید.

به نوشته الاخبار آنچه در این معامله مورد توجه است، این است که تأمین مالی برنامه مغرب با کمک برخی کشورهای حاشیه خلیج‌فارس متحد آمریکا به رهبری عربستان و امارات صورت می‌گیرد و ریاض تمایل دارد کمک‌های خود به مغرب را که به راحتی مشارکت در جنگ علیه یمن را پذیرفت، افزایش دهد و این کمک‌ها نیز از طریق ائتلاف موسوم به «ائتلاف اسلامی برای مبارزه با تروریسم» که محمد بن سلمان ولی‌عهد عربستان موجودیت آن را اعلام کرده، صورت خواهد گرفت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار