
معاون فرهنگی و دانشجویی علوم پزشکی اردبیل:
خدمات پرستاری از بیمارستانها به دیگر مراکز بهداشتی هم سوق داده شود
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: باتوجه به پیرشدن جمعیت کشور خدمات پرستاری باید از بیمارستانها به سمت منازل، مدارس و دیگر مراکز بهداشتی سوق داده شود و این نیازمند افزایش کمی و کیفی در پرستاری است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بهروز دادخواه، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و عضو شورای عالی سازمان نظام پرستاری کشور، قبل از آغاز خطبه نماز جمعه این استان، به سخنرانی پرداخت.
دادخواه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی (ره) و شهدای انقلاب و مدافع حرم و شهدای سیستم بهداشتی درمانی، با تبریک روز پرستار و فرارسیدن دهه مبارک فجر، به رشادتها و صبوریهای حضرت زینب (س) در روز عاشورا و دلاوریهای پرستاران در انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس و دفاع از حرم حضرت زینب (س) پرداخت.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ادامه داد: پرستاری علم و هنر ارتقای سلامت، پیشگیری از بیماری ها، درمان، مراقبت و بازتوانی است و وظیفه اصلی یک پرستار مراقبت از نعمت سلامتی مردم میباشد.
وی با توجه به نقش اصلی پرستار در پیشگیری سطح اول، برای ارتقای خدمات بهداشتی درمانی و کاهش هزینهها گفت: باید در این بخش سرمایه گذاری بیشتری انجام بگیرد.
دادخواه در ادامه افزود: باتوجه به پیرشدن جمعیت کشور خدمات پرستاری باید از بیمارستانها به سمت منازل، مدارس و دیگر مراکز بهداشتی سوق داده شود و این نیازمند افزایش کمی و کیفی در پرستاری میباشد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در ادامه به خدمات پرسنل و دانشجویان پرستاری در روزهای عاشورا و تاسوعا برای افزایش آگاهی مردم تقدیر و تشکر کرد و خواستار رفتار مناسب با قشر پرستاری توسط ارباب رجوع جهت ارایه خدمات بیشتر به بیماران، و به اجرایی درآمدن هرچه زودتر تعرفه گذاری خدمات پرستاری مصوب مجلس و رفع موانع موجود در اجرای هر چه بهتر مراقبت پرستاری در منزل (home care) شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.