کد خبر:۶۶۳۱۸۹
نوبخت در صحن علنی مجلس:

قرار نیست لایحه بودجه به همه مشکلات کشور پاسخ مثبت دهد/ افزایش ۷ هزارمیلیارد تومانی یارانه نیازمندان

سخنگوی دولت گفت: ۴ هزار میلیارد تومان یارانه خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد افزایش یافت که برای سال آینده می خواهیم این رقم را به ۷ هزار میلیارد برسانیم.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمد باقر نوبخت، در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی کلیات لایحه بودجه ۹۷ گفت: مجلس بعد از شنیدن بیانات مخالفان و موافقان در مرحله یک تصمیم قرار گرفته است. این تصمیم قطعا بر پایه شاخصی خواهد بود که متناسب با تصمیم مجلس انتخاب شود. تصمیم مجلس رای دادن یا ندادن به کلیات لایحه بودجه است. قرار نیست مجلس الان درباره بودجه سال ۹۷ تایید یا عدم تاییدی داشته باشد بلکه فقط کلیات مطرح است.

وی افزود: موضوع مجلس بودجه است که باید ببینیم توقعات ما را برآورده می کند یا نه؟ قرار نیست این بودجه به همه مشکلات کشور پاسخ مثبت در طول یک سال بدهد. بودجه یک پیش بینی از درآمد ها و سیاست ها، اهداف و مصارفی که هزینه می شود و می تواند ما را به اهدافی که داریم نائل کند. اگر نماینده ای نسبت به پیش بینی ها تردید دارد یا درباره اهداف و برنامه های این لایحه اعتراض دارد و آن را راه تحقق برنامه ششم نمی داند به این لایحه رای ندهد.

سخنگوی دولت ادامه داد: اگر سیاست مورد نظر بودجه سیاست اقتصاد مقاومتی و اهداف برنامه ششم بود هیچ حجتی نداریم به جز آنکه به کلیات لایحه بودجه رای مثبت دهیم.

نوبخت گفت: آنچه در لایحه دولت آمد و آنچه در کمیسیون تلفیق مطرح شد منبع واقع بینانه و قابل دستیابی است. کسانی که می خواهند درباره تحقق درآمدها رای بدهند بدانند که این رقم پیش بینی شده برای درآمدها قابل تحقق است.

وی گفت: سال گذشته گفتم درآمد حاصل از نفت دلار است الان به طور متوسط همین رقم محقق شد و دولت می گوید برای سال آینده با دلار برای هر بشکه از نفت می توانیم قیمت گذاری واقع بینانه ای داشته باشیم و کمیسیون تلفیق هم همین رقم را تاید کرد.  شما این حق را دارید پیش بینی مطرح شده را تغییر دهید و بالا و پایین ببرید؛ اما به هر حال باید به کلیات رای دهید. رد کردن کلیات بودجه باعث می شود این لایحه به کمیسیون تلفیق برگشته و ۷۲ ساعت دیگر دوباره روی میز شماست. بدون اینکه پیامی منفی به جامعه القا کنید که مجلس لایحه دولت را  رد کرد به آن رای مثبت دهید افکار عمومی از شما سوال می کند که اگر این لایحه مورد نطر شما نبود پس آن را تغییر می دادید.

نوبخت گفت: سیاست ما در این بودجه سیاست کاهش فقر مطلق است. سال آینده مصمم هستیم با کمک شما نه تنها به افراد مستحق یارانه دهیم بلکه می توانیم به گروه دیگری که از خط مستمری پایین هستند نیز یارانه دهیم. با رای شما سال جاری ۴ هزار میلیارد تومان یارانه خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد را افزایش دادیم و برای سال آینده می خواهیم این رقم را به ۷ هزار میلیارد تومان برسانیم. رهبری هم خوشحال خواهند شد که ببینند نوع نگاه مجلس به دولت اهمیت دادن به اقشار مستضعف است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۰:۲۲
اگر کلیات لایحه بودجه اشکال داشته نمایندگان بسیار کار خوبی کردند که به اون رأی ندادند اگر بدون رفع اشکالات ، این بودجه تصویب بشه و بعدها مشکلی پیش بیاد آنوقت دولت ی روحانی تقصیر ها رو گردن همین نمایندگان خواهد انداخت و خواهد گفت اگر خوب نبود چرا تصویب کردید!؟ / کما اینکه بعد از دوسال از تصویب و اجرای برجام، ی روحانی دقیقا همین کار را انجام داد و در جمع اعضای کمیسیون های مجلس گفت « برجام فقط مربوط به دولت نیست ...» یعنی بدون اینکه به شروط ۹ گانه رهبری اشاره کند بدون اینکه به گزارش کمیسیون برجام مجلس در زمان تصویب اشاره کند ؛ نمایندگان و شورای نگهبان و رهبری را هم مقصر جلوه داد !!!/ خوب وقتی نمایندگان با چنین دولتی روبرو هستند همان بهتر که از ابتدا چیزی را تصویب کنند که از تمام جهات بررسی شده باشد از تمام جهات و تا حد امکان بی عیب و نقص باشد /الان هم ی نوبخت طوری حرف میزند طوری وانمود میکند که انگار نمایندگان با افزایش یارانه مستمری بگیران کمیته امدادو... مخالفند درحالیکه همه بودجه این نیست /72 ساعت که چه عرض کنیم اگر لازم باشدو قانون هم اجازه بدهد باید نمایندگان بیش از این وقت بگذارند تا اشکالات رفع شود
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۹
ی نوبخت: ... افکار عمومی از شما سوال می کند که اگر این لایحه مورد نظر شما نبود پس آن را تغییر می دادید.(متن فوق)/ دولت در برابر گزارش تفریغ بودجه دیوان محاسبات میگوید « تشویش اذهان عمومی» الان هم که مجلس به کلیات لایحه بودجه رأی ندادند میگوید «افکار عمومی» / بتازگی هرکجا دولت بدرستی زیر سوال میرود زیرکانه از این کلمات استفاده میکند پس از این به بعد به جای «دولت» باید نوشت «اذهان عمومی» «افکار عمومی» در واقع دولت بیشتر بفکر خودشه / اگر دولت واقعا نگران اذهان عمومی (مردم )است پس چرا در لایحه از افزایش قیمت بنزین و...سخن گفته آیا عموم ملت از افزایش قیمت ها و گرانی استقبال میکنند و خوشحال میشوند!!؟ /
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۷
محض اطلاع دولت حقوقدان/در ماده ۶۹۸ قانون مجازات اسلامی آمده است: «هر کس به قصد اضرار به غیر، یا تشویش اذهان عمومی یا مقامات رسمی، به وسیله نامه، یا شکوائیه، یا مراسلات، یا عرایض، یا گزارش، یا توزیع هر گونه اوراق چاپی یا خطی با امضاء یا بدون امضاء، اکاذیبی را اظهار نماید، یا با همان مقاصد، اعمالی را برخلاف حقیقت رأساًً یا به عنوان نقل قول به شخص حقیقی یا حقوقی یا مقامات رسمی، تصریحاً یا تلویحاً نسبت دهد، اعم از اینکه از طریق مزبور به نحوی از انحاء ضرر مادی یا معنوی به غیر وارد می‌شود، یا نه، علاوه بر اعاده حیثیت در صورت امکان، باید به حبس از دو ماه تا دو سال یا شلاق تا ۷۴ ضربه محکوم شود.»/ اگر خوب دقت کنید قانون از لفظ «اکاذیب» سخن گفته / پس آقایان دولتی به همین راحتی نمیتوانند از عبارت«تشویش اذهان عمومی » استفاده کنند اولا باید ثابت کنند که گزارش دیوان محاسبات کذب و دروغ بوده/ ثانیا تشخیص تفاوتی که در انتقاد از عملکرد و تحلیل مخالف، با نشر اکاذیب و تشویش اذهان وجود دارد قطعاً به عهده دادستانی و دادگاه‌هاست نه به عهده دولت و... / بنابراین استفاده از «تشویش اذهان عمومی» در مورد گزارش دیوان محاسبات ، دروغگو خواندن دیوان محاسبات است و چنانچه دیوان ثابت کند که گزارش او کذب نبوده ، این دیوان خواهد بود که میتواند مدعی تشویش اذهان عمومی شود و علیه ی نوبخت و دولت اعاده حیثیت کند
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار