آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۳۶۵۶
بسیج دانشجویی دانشگاه صدا و سیما خطاب به لاریجانی:

با پیوستن به کنوانسیون ذلت بار پالرمو چوب حراج بر امنیت و استقلال ملی می زنید/ اهدای ریسمان پوسیده به رئیس مجلس

بسیج دانشجویی دانشگاه صدا و سیما در نامه خطاب به رئیس مجلس نوشت: با پیوستن به کنوانسیون ذلت بار پالرمو به مانند برجام چوب حراج بر امنیت و استقلال ملی می زنید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه صدا و سیما در نامه خطاب به رئیس مجلس نوشت: با پیوستن به کنوانسیون ذلت بار پالرمو به مانند برجام چوب حراج بر امنیت و استقلال ملی می زنید؟
 
جناب آقای علی لاریجانی
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
سلام علیکم

همانطور که مستحضرید اینک با گذشت ۲ سال از تصویب ۲۰ دقیقه‌ای برجام توسط جنابعالی در میان اشک‌های غیرتمندانه علی اصغر زارعی بر همگان روشن شد که این اقدامات، هیچ حاصلی برای مردم نداشت و صرفا به سیمان شدن قلب راکتور هسته‌ای انجامید.

چهارشنبه هفته گذشته با تصویب پیوستن به کنوانسیون پالرمو در میان فریاد‌های غیرتمندانه حاجی دلیگانی روز تلخ دیگری برای ملت ایران رقم زدید؛ نیک می‌دانید که سه سال قبل مرکز پژوهش‌های مجلس رسما الحاق به این کنوانسیون را مغایر با قانون اساسی، منافع ایران و در بردارنده تعهدات خلاف موازین و مبانی انقلاب اسلامی دانسته بود. سوال ما دانشجویان مسلمان ایران زمین از حضرتعالی این است که در این سه سال چه اتفاقی افتاده که با پیوستن به این کنوانسیون ذلت بار، به مانند برجام چوب حراج بر امنیت و استقلال ملی می‌زنید؟

از آنجا که حضرتعالی در چندسال اخیر نقش موثری در تصویب ۲۰ دقیقه‌ای برجام و تصویب بی سر و صدای کنوانسیون پالرمو داشته و چهره‌ای متمایل به غرب را از خود به نمایش گذاشته اید، لذا نشان "ریسمان پوسیده" جهت یادآوری غیرقابل اعتماد بودن امریکا و غرب را به شما هدیه می‌دهیم.

امیدواریم هر چه سریعتر به مسیر اعتماد به آمریکا و غرب پایان داده و با اعتماد و تکیه به قدرت درونزا جلوی خسارت‌های محض بیشتر به منافع ملی، استقلال و امنیت ملی را بگیرید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار