آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۴۰۴۹
محمد هاشمی در گفت‌وگو با دانشجو:

جنایت‌های داعش در افغانستان با حمایت مستقیم آمریکاست/ هدف چپاول مردم منطقه است

عضو سابق مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: آمریکایی‌ها هیچ‌گاه حتی در گذشته هم حضور توام با امنیت و آرامشی در منطقه نداشتند.
محمد هاشمی، عضو سابق مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص انتقال نیرو‌های داعش توسط آمریکا به افغانستان گفت: حضور آمریکا در منطقه افغانستان، سوریه، عراق و لبنان یک حضور مشقت‌بار است.

وی افزود: آمریکا در این کشور‌ها به دنبال ایجاد امنیت برای مردم منطقه حضور پیدا نکرده است بلکه به دنبال تعیین منافع نامشروع خود برای مقابله با نیرو‌های شوروی و مقابله با نیرو‌های وفادار جمهوری اسلامی است.

هاشمی با بیان اینکه بر این اساس آمریکایی‌ها هیچ گاه حتی در گذشته هم حضور توام با امنیت و آرامشی در منطقه نداشتند گفت: آن‌ها جنایات بسیاری در این منطقه انجام داده اند و همین روز‌ها هم شهدایی که در افغانستان در نتیجه عملیات انتحاری به شهادت رسیدند با حمایت و طراحی آمریکا انجام شده است.

عضو سابق مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه آمریکا به دنبال ایجاد ناامنی در منطقه است تا بتواند از این راه به برخی کشور‌های منطقه سلاح بفروشد، گفت: نمونه این اتفاق در عربستان بود و در سفری که ترامپ به این کشور داشت آن چیزی که علنی شد خرید ۴۰۰ میلیارد دلار اسلحه بود.

وی ادامه داد: ملت افغانستان هیچ گاه آمریکا را نپذیرفت، اما آمریکا یک زمان به صورت مستقیم و زمانی در قالب ناتو در افغانستان حضور داشت منتهی شکل حضور مهم نیست این هدف حضور است که چپاول ثروت مردم فقیر افغانستان بود.

هاشمی ادامه داد: یکی از اقداماتی که آمریکایی‌ها در افغانستان انجام دادند ترویج و رونق بازار مواد مخدر بود بر این اساس برداشت مواد مخدر و صادرات آن به کشور‌های دیگر و آلوده کردن جوانان کشور‌های همسایه مصداق عملیات مخرب آمریکا در منطقه بود که علاوه بر اهداف بیان شده تجارت پرسودی را نیز برای آمریکایی‌ها رقم زد و در حقیقت کشت مواد مخدر یکی از دستاورد‌های آمریکا در افغانستان محسوب می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار