کد خبر:۶۶۴۳۳۶
وزیر خارجه لبنان: روابطمان با حزب الله استراتژیک است
جبران باسیل وزیر امور خارجه لبنان با تاکید بر روابط استراتژیک و پایدار جریان ملی آزاد با حزب الله، گفت که تلاش ها برای تخریب این روابط شکست خورده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از المیادین، دفتر اطلاع رسانی وزیر امور خارجه لبنان در بیانیه ای اعلام کرد: رسانه ها گفتگوی باسیل با مجله فرانسوی مگازین را به صورت گزینشی و تحریف شده منتشر کردند.
در این بیانیه آمده است: روابط ما با حزب الله پایدار و استرتژیک و این روابط رکورددار تفاهم سیاسی در لبنان است و ما در مورد مسائل راهبردی هم نظر هستیم.
وزیر خارجه لبنان تاکید کرد: هر چقدر هم افراد ناامید در تلاش برای تخریب روابط راهبردی با حزب الله باشند، آنها موفق نخواهند شد.
رسانه ها اظهارات منتسب به باسیل را که حاوی انتقاد به سیاست داخلی حزب الله لبنان بود را منتشر کردند، ولی دفتر اطلاع رسانی وزیر خارجه لبنان اعلام کرد که گفتگوی وی با مجله مذکور به صورت گزینشی و تحریف شده، منتشر شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.