کنگره ملی سلول‌های بنیادی برگزار می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۴۶۸۷
اسفندماه؛

کنگره ملی سلول‌های بنیادی برگزار می‌شود

سومین کنگره سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در اورولوژی و نفرولوژی، دومین سمینار سلول‌های بنیادی خون‌ساز غرب کشور و سومین سمینار پرستاری پیوند سلول‌های بنیادی خون‌ساز اسفندماه امسال برگزار می‌شود.
کنگره ملی سلول‌های بنیادی برگزار می‌شود

کنگره ملی سلول‌های بنیادی برگزار می‌شود

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سومین کنگره سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در اورولوژی و نفرولوژی، دومین سمینار سلول‌های بنیادی خون ساز غرب کشور و سومین سمینار پرستاری پیوند سلول‌های بنیادی خون ساز غرب کشور، توسط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با همکاری ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در تاریخ ۲ و ۳ اسفند ماه برگزار می‌شود.

این کنگره فرصتی مناسب برای گردهمایی صاحب نظران، متخصصان و اندیشمندان در حوزه سلول بنیادی و پزشکی بازساختی است. برگزاری این کنگره امکان تبادل نظر و ایجاد ارتباط علمی با دانشگاه‌ها و اساتید و متخصصان کشور در زمینه مفاهیم مشترک و مرتبط با محور‌های کنگره را فراهم می‌کند.

محور‌های این سمپوزیوم "ژن‌درمانی و سلول‌های بنیادی"، "سلول‌های بنیادی و سرطان"، "فرصت‌ها و چالش‌ها برای تجاری‌سازی سلول درمانی"، "مسائل اخلاقی در پزشکی بازساختی" و "مرز‌های دانش در مهندسی بافت" است.

بر اساس اعلام روابط عمومی معاونت علمی ریاست‌جمهوری، از دیگر محور‌های این رویداد می‌توان به سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در بیماری‌های اورولوژی و نفرولوژی، مبانی پیوند سلول‌های بنیادی خون‌ساز و نیز پرستاری پیوند سلول‌های بنیادی خون‌ساز اشاره کرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار