کد خبر:۶۶۵۲۴۲

تشکر علی مطهری از حاتمی‌کیا برای ساخت فیلم به وقت شام/ انسان را به فکر فرو می‌برد

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در یادداشتی با تشکر از حاتمی‌کیا و همکارانش، نوشت: فیلم به وقت شام فداکاری‌ها و مجاهدت‌های مدافعان حرم را به خوبی تصویر کرده است.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، علی مطهری در یادداشتی در صفحه اجتماعی خود در خصوص فیلم "به وقت شام" آخرین ساخته ابراهیم حاتمی کیا اظهارنظر کرد.

متن یادداشت به این شرح است:

بسمه تعالی

فیلم سینمایی «به وقت شام» را دیدم. از نظر فنی و جلوه‌های ویژه در سطح خوبی بود. تفکر و ایدئولوژی داعش را برای بیننده روشن می‌کرد. همین طور خطر آن‌ها را برای دنیای اسلام و کل جهان آشکار می‌کرد و اساساً انسان را به فکر فرو می‌برد که چگونه چنین گروهی که شاید اکثر آن‌ها به راه خود ایمان دارند در دنیای اسلام پدید آمد. قبلاً فکر می‌کردیم پیدایش خوارج در صدر اسلام امر غریبی بوده، ولی امروز با پیدایش داعش، دیگر ظهور خوارج در زمان علی علیه‌السلام عجیب به نظر نمی‌رسد.

از سوی دیگر این فیلم فداکاری‌ها و مجاهدت‌های مجاهدان ایرانی و افغانی و پاکستانی و لبنانی و مدافعان حرم را به خوبی تصویر کرده است که انسان را از بینش قوی و شجاعت آن‌ها به اعجاب وا می‌دارد. نفوذ غربی‌ها در داعش نیز در این فیلم به خوبی نمایش داده شده است. این فیلم آن اصل کلی مورد تأکید استاد شهید مطهری را خوب تجسم کرده است که همیشه مقدسان نادان ابزار دست منافقان زیرک واقع می‌شوند و به اسلام ضربه می‌زنند. باید از جناب آقای حاتمی‌کیا و همکارانش تشکر ویژه کرد.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار