آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۵۵۱۰
به مناسبت دهه فجر؛

نمایشگاه آثار صنایع دستی دانشگاه هنر تبریز در کشور بوسنی افتتاح شد

نمایشگاه آثار هنری دانشگاه هنر تبریز در شهر‌های کشور بوسنی به مدت ۱۰ روز در شهر بانیالوکا از ۱۵ بهمن ماه به نمایش در آمده است و تا پایان دهه فجر ۲۴ بهمن ادامه خواهد داشت.

نمایشگاه آثار صنایع دستی دانشگاه هنر تبریز در کشور بوسنی به افتتاح شد

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در راستای برنامه‌های تبریز ۲۰۱۸، با تاکید بر معرفی فرهنگ و هنر تبریز، دانشگاه هنر اسلامی تبریز و شهرداری کلانشهر تبریز بصورت مشترک با همکاری رایزنی فرهنگی ایران در بوسنی، سازمان فرهنگ و ارتباطات، در حال برگزاری نمایشگاهی از هنر و صنایع دستی تبریز به همراه اجرای موسیقی سنتی تبریز در شهر‌های سارایوو و بانیالوکا می‌باشد

بنابراین گزارش، در این نمایشگاه ۹۰ اثر برگزیده نگارگری، تذهیب، گل و مرغ، آثار چوبی، خوشنویسی و فرش به مدت ۱۰ روز در سالن ویچنیستای شهر سارایوو و مرکز فرهنگی شهر بانیالوکا از تاریخ ۱۵ بهمن ماه به نمایش در آمده است و تا پایان دهه فجر (۲۴ بهمن) ادامه خواهد داشت.

 همچنین ملاقات‌های رسمی با شهرداری سارایوو و بانیالوکا، نشست تخصصی جایگاه جهانی فرهنگ و هنر ایران در دانشگاه هنر سارایوو و دیدار با اصحاب هنر و فرهنگ کشور بوسنی، حضور در شبکه‌های تلویزیون کشور بوسنی و معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و هنری تبریز از دیگر برنامه‌های هیات اعزامی می‌باشد.
 
مهدی محمدزاده، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه هنر اسلامی تبریز و حجه السلام و المسلمین احمد حمیدی معاون فرهنگی شهرداری تبریز سرپرستی این هیات ۱۲ نفره از هنرمندان شهر تبریز را عهده دار هستند.

در زمینه روابط فرهنگی باید اذعان کرد که مردم بوسنی و هرزگوین به ویژه مسلمانان این کشور قرابت فرهنگی دینی بسیاری با جمهـوری اسلامی ایران احساس می‌نمایند و به همین منظور مناسبات فرهنگی دو کشور در زمینه‌های مختلف به خوبی در جریان است.

 تبادل هیات‌های علمی، پذیرش دانشجویان بوسنیائی در دانشگاه‌های کشورمان و فعالیت دفاتر ارگان‌های فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بوسنی و هرزگوین از جمله رایزنی فرهنگی، صدا و سیما و برگزاری نمایشگاه‌های مذکور توانسته است اثرات مثبتی در روابط فرهنگی میان دو ملت ایجاد کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار