آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۶۵۹۶
امید خبر داد

دانشگاه علمی کاربردی آموزش‌های مهارتی به سربازان ارائه می‌دهد

رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی از آمادگی این دانشگاه برای برگزاری دوره‌های کوتاه مدت تک درس و تک پودمان ویژه سربازان خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدحسین امید در اولین نشست همایش ملی مهارت آموزی کارکنان وظیفه گفت: دانشگاه علمی کاربردی سال گذشته برای ارائه آموزش‌های مهارتی به سربازان درخواست داد و اعلام آمادگی خود را اعلام کرد. این دانشگاه می‌تواند با توجه به ظرفیت بالایی که دارد همگام با دانشگاه فنی و حرفه‌ای در این زمینه به ستاد نیرو‌های مسلح کمک کند.

وی ادامه داد: دانشگاه علمی کاربردی می‌تواند تمام کارکنان وظیفه دیپلم و بالاتر را پوشش دهد و پوشش این دانشگاه می‌تواند بر اساس نیاز‌هایی باشد که ستاد کل اعلام می‌کند.

امید افزود: خیلی از افرادی که وارد آموزش عالی می‌شوند به رشته خود علاقه ندارند و بیشتر به این علت که در آن رشته پذیرفته شده اند ادامه تحصیل می‌دهند. این فرصت دو ساله سربازی فرصت بسیار خوبی است تا این افراد در مهارت‌هایی که دوست دارند آموزش ببینند.

وی ادامه داد: دانشگاه علمی کاربردی آمادگی دارد که بر اساس سلایق کارکنان و نیاز ستاد کل دوره‌های کوتاه مدت تک درس و تک پودمان برای این افراد برگزار کند. در حال حاضر ۵۰۰ دوره تک درس و تک پودمان در دانشگاه علمی و کاربردی در حال برگزاری است.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی ادامه داد: هر دوره جدیدی که ستاد کل بخواهد ما می‌توانیم برای آن‌ها تعریف کنیم. دست ما کاملاً باز است. حتی ما این آمادگی را نیز داریم اجازه برگزاری برخی از پودمان‌ها را به بخشی از پادگان‌های ستاد ارائه دهیم.

وی ادامه داد: جایی که ستاد پودمان برگزار کند با توجه به ظرفیت‌ها و امکاناتی که دارد ما بر آن نظارت خواهیم کرد و همچنین می‌توانیم از صنوف مختلف برای برگزاری دوره‌های پودمانی استفاده کنیم.

امید خاطرنشان کرد: کمتر از ۱۵ درصد دانشجویان کل کشور مهارتی هستند و ۸۵ درصد در دوره‌های نظری تحصیل می‌کنند. این در حالی است که بر اساس قانون برنامه ششم ما باید دوره‌های مهارتی را به ۳۰ درصد برسانیم. ما هنوز ۱۵ درصد را نیز کامل محقق نکرده ایم و من خیلی خوشبین نیستم که بتوانیم ۳۰ درصد را محقق کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار