کد خبر:۶۶۷۱۱۸

اهدای ویلچر به توان‌یاب‌ها از طریق بازیافت درب بطری

ـ همزمان با سومین سالگرد تأسیس خیریه بازیافت امید، عصر دیروز ۲۴ بهمن‌ماه مراسم اهدای ۵۰ ویلچر به ۵۰ توانیاب توسط این نهاد خیریه اهدا شد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو،  همزمان با سومین سالگرد تأسیس خیریه بازیافت امید، عصر دیروز ۲۴ بهمن‌ماه مراسم اهدای ۵۰ ویلچر به ۵۰ توانیاب توسط این نهاد خیریه اهدا شد.
محمد پیروز حمیدی مدیرعامل خیریه بازیافت امید در این مراسم با بیان اینکه این مؤسسه، از طریق در آمد حاصل از جمع‌آوری درب بطری‌های پلاستیکی و بازیافت آن‌ها اقدام به خریداری و تهیه ویلچر برای افرادی می‌کنند که هنوز از سوی بهزیستی یا نهاد‌های دیگر موفق به تهیه ویلچر نشده‌اند گفت:، اما هر فصل ۵۰ ویلچر را به ۵۰ توانیاب اهدا می‌کنیم، و قرار است در یک سال ۲۰۰ ویلچر اهدا شود.
وی ادامه داد: ما از طریق این کار اهدافی حفظ محیط زیست، کمک به ورود دوباره مواد بازیافتی به چرخه اقتصاد کشور و کمک به توانیاب‌ها را دنبال می‌کنیم.
حمیدی عنوان کرد: ما ۵۰۰ نقطه را در تهران به محل تحویل این درب‌های بطری اختصاص داده‌ایم، و به زودی در تمام شهر‌های دیگر نیز این کار انجام می‌دهیم. ضمن اینکه ما در مناطق زلزله زده کرمانشاه هم ۲۰ ویلچر را به زلزله‌زدگان اهدا کردیم.
 
اهدای ویلچر به توان‌یاب‌ها از طریق بازیافت درب بطری
وی در ادامه با اشاره به همکاری چند نهاد خیریه دیگر در این امر اظهار کرد: از طریق جمع‌آوری هر ۵۰۰ کیلو درب بطری می‌توان یک ویلچر را تهیه و در اختیار توانیابان نیازمند قرار داد. از سوی دیگر هزینه ریالی هر ویلچر نیز ۴۵۰ هزار تومان است این مبلغ از طریق درآمد حاصل از بازیافت درب بطری‌های پلاستیکی حاصل می‌شود.
بیان کرد: این توان‌یاب‌ها از طریق نهاد‌ها و افراد متخصصی مانند بنیاد آل یاسین، انجمن معلولین فاطمه زهرا (س)، مؤسسه رعد‌الغدیر و چند مؤسسه و نهاد خیریه و یکی از کارخانه‌های مواد غذایی شناسایی و حمایت می‌شوند.
مدیرعامل خیریه بازیافت امید یادآور شد: تا کنون جز این مؤسسه‌ها هیچ نهاد دیگری اعم از دولتی و خصوصی از ما حمایت نکرده است.
در ادامه این برنامه علیرضا آتشک مدیرعامل مؤسسه خیریه رعد الغدیر نیر با بیان اینکه انجام کار خیر آسانترین کار هر انسان می‌تواند باشد گفت: برای کار خیر همیشه لازم نیست هزینه‌ای پرداخت کنیم، چرا که فقط کافی است دل یک نفر را شاد کرد.
وی افزود: حرکتی که امروز ما سومین سالگرد آن را جشن می‌گیریم حاصل اراده برای یک کار خیر برای اهدای ولچر به عزیزان امید یاب و توان‌یاب بوده و در عین حال قدمی برای حفاظت از حفاظت از محیط زیست ما است.
آتشک با بیان اینکه تا کنون بیش از ۸۰ تن درب و تشتک پلاستیکی برای کمک به توان‌یاب‌ها جمع آوری شده است گفت: گفت: هزینه تهیه ویلچر بسیار بیشتر از درآمد حاصل از بازیافت این مواد بوده‌است، اما در با کمک این نهاد‌ها توانسته‌ایم این ویلچر‌ها را در اختیار توانیاب‌ها قرار دهیم.
به گزارش ایکنا در پایان این مراسم به ۵۰ توانیاب ۵۰ ویلچر اهدا توسط مسئولان و مدیران نهاد‌های خیریه حاضر در این برنامه اهدا شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار