کد خبر:۶۶۷۱۶۲
مدیرعامل موزه ملی سینما:

جشنواره تجسمی فجر، بزرگترین فرصت برای جهانی شدن هنر ایران است

مدیرعامل موزه ملی سینما با حضور در موسسه فرهنگی هنری صبا از دهمین جشنواره بین‌المللی هنرهای تجسمی فجر بازدید کرد. علیرضا قاسم‌خان پس از این بازدید گفت: جشنواره تجسمی فجر، بزرگترین فرصت برای جهانی شدن هنر ایران است.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مدیرعامل موزه ملی سینما که خود تجربه چندین دوره دبیری علمی جشنواره تجسمی فجر را بر عهده داشته است، در بازدید از آثار ارائه شده در بخش‌های مختلف، این جشنواره را فرصتی برای رشد و بالندگی هنر ایران و بستری برای انطباق شیوه‌های بیان و هویت و اندیشه بومی و ملی با مدیا‌های جهانی دانست.

معاون پژوهشی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی با بیان اینکه از دو سال پیش این جشنواره با تغییرات تدریجی خود رو به افق‌های تازه تری کرده و نگاه‌های جدیدتری را به فضای هنر‌های تجسمی ایران انداخته است خاطرنشان کرد: جشنواره تجسمی فجر باید دو دستور کار مهم را در برنامه خود تعریف کند نخست آنکه خود را به کلیت جامعه نزدیک کند و بعدبه دنبال مفاهیم و شیوه‌های بیانی تازه بگردد.

قاسم‌خان در ادامه، با اشاره به نقش و جایگاه فرهنگستان هنر و موسسه فرهنگی هنری صبا در شکل گیری این رخداد سالانه هنر ایران اظهار داشت: فرهنگستان هنر نقش مهمی در جهت گیری و تزریق توان فکری و معنوی این جشنواره دارد و باید در طول سال، و نه چندروز مانده به برپایی جشنواره، این هماهنگی شکل بگیرد و نشست‌های مشترکی برای رسیدن به راهکار‌ها و چشم انداز‌های بلندمدت برگزار شود.

وی افزود: جشنواره فجر باید «صبا» را نه فقط محل برگزاری و میزبانی جشنواره، که فراتر از آن در جایگاه یک «همراه فرهنگی» پرسابقه و باتجربه ببیند و با محور قرار دادن موضوع‌ها و مفاهیم مورد ابتلای جامعه از تجربیات این مجموعه بهره بگیرد.

قاسم‌خان در خصوص جهانی شدن جشنواره تجسمی فجر - که این روز‌ها برخی از مسئولان فرهنگی و هنرمندان به ضرورت آن اشاره کرده‌اند- تاکید کرد: «فجر» اگر می‌خواهد «جهانی» شود اول باید یک استراتژی تعیین و ترسیم کند و بداند که چه فرقی با جشنواره‌ها و دوسالانه‌های هنری داخلی دارد و چه حرف و ماموریت و مسئولیتی اضافه بر آن‌ها دارد؟ این هدف و محتواست که می‌تواند فجر را جهانی کند.

بر اساس این گزارش، نمایشگاه آثار راه یافته به دهمین جشنواره ملی هنر‌های تجسمی فجر در نگارخانه‌های خیال، آینه و خیال شرقی موسسه صبا با ارائه چشم اندازی از گرایش‌ها و شیوه‌های متنوع و گوناگون هنری ایران در چند نسل از هنرمندان تجسمی - از نسل اول پیشکسوتان هنر معاصر تا جوانان - تا سوم اسفندماه میزبان عموم علاقمندان خواهد بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار